Pulzar

Otherside #5 w/ 16BIT (UK) Subscape (UK) Stifler (CZ) flyer

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft
Elővételben 2011. március 24.-ig1 500 Ft

Partyajánló

Otherside #5 w/ 16BIT (UK) Subscape (UK) Stifler (CZ) @ Up! the Club, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. március 25.
Helyszín Up! the Club, Budapest, Fehérvári út 87
Stílus Dubstep, Drum and Bass
Otherside #5 w/ 16BIT (UK) Subscape (UK) Stifler (CZ)Márciusban visszatérünk az Up! The Club-ba, ám ezúttal a megszokott kettő helyett három külföldi vendéggel szolgálhatunk a dubstep zeneivilágának legkülönbözőbb tájairól, olyan kiadók képviseletéből, mint a DUB POLICE vagy az MTA RECORDS.Up! the Club, Budapest, Fehérvári út 87

Otherside #5 w/ 16BIT (UK) Subscape (UK) Stifler (CZ) @ Up! the Club, Budapest

Márciusban visszatérünk az Up! The Club-ba, ám ezúttal a megszokott kettő helyett három külföldi vendéggel szolgálhatunk a dubstep zeneivilágának legkülönbözőbb tájairól, olyan kiadók képviseletéből, mint a DUB POLICE vagy az MTA RECORDS.

 A 16BIT névre manapság nem csak a retro játékosok kapják fel a fejüket, hanem az elektronikus zenéket kedvelők is, hiszen ezen a néven fut a két nyugat-londoni producer DRT és Kidnappa projektje. Az első és karrierjükben sorsfordító japán fellépésük alatt megszületett „Chainsaw Calligraphy” című szerzeményükkel rögtön berobbantak a köztudatba. A számot a BBC Radio 1-en Kissy Sell Out és Mary Anne Hobbs is pörgette az „In the Death Car"-ral, s a "Shallow”-al együtt. Ezután több jelentős slágerük is született, mint például az „FRZR9000”, vagy éppen a „Jump!” című számuk, ami még egy Nike reklámban is szerepelt. Élő szettjeikben olyan dj-k játsszák számaikat, mint Rusko vagy Flux Pavilion. Nem mehetünk el szó nélkül a nagyszerű NOISIA, BORGORE, PLAN B, és PROFFESSOR GREEN remixeik mellett sem. Egyedi, több irányzatból merítő, ám brutális hangzásukkal az egyik legtehetségesebb fiatal névnek számítanak a szakmában. Nem véletlen tehát, hogy több, mint 9 kiadót megjárva végül a CHASE & STATUS által alapított MTA RECORDS-nál kötöttek ki.

A második vendégünk a tradicionálisabb vonalat hivatott erősíteni, ő nem más, mint SUBSCAPE, aki ugyancsak Angliából érkezik, és szintén 2008-tól kezdve ontja magából sötét basszus alappal rendelkező számait. A dub-osabb zenéi mellett, megtalálhatóak az igazi kemény grime alapok, és még egy kis filth is. Nem mellesleg a legendás DUB POLICE kiadó egyik üdvöskéje, ahol többek között olyan nevekkel találkozhatunk, mint RUSKO, CASPA, EMALKAY, vagy éppen TROLLEY SNATCHA. De nem ez az egyetlen dolog, ami említésre méltó a londoni producer esetében, hiszen olyan számok alkotója, mint a mindenki által jól ismert „Screw Up”, illetve a Midnight, Wrong Number, Nothing's Wrong, She Is Danger - Hurt You remixe és még sorolhatnánk.

Harmadikként pedig cseh barátunkat, STIFLER-t üdvözölhetjük, aki dubstep blogjával szerzett magának nevet. Ismét az OTHERSIDE lejátszói mögött a több rezidensi helyen is bizonyító DJ SAVAGE. Továbbá számítani lehet a szokásos pusztításra a hallójáratokban rezidenseinktől: DST, MNNIA és a ROBOTROCK csapata a megszokott alapját adják az estének!

---LINE UP---

16 BIT (UK) /MTA Records/
SUBSCAPE (UK) /Dub Police/
STIFLER (CZ) /Dubsteblog/

DST /Midnight Freaks, Otherside/
SAVAGE /Subculture Revolution/
MNNIA /Bombeatz/
ROBOTROCK

---INFO---

Helyszín: UP! The Club (XI. ker., Fehérvári út 87) 
Belépő: Elővételben: 1500 HUF, Helyszínen: 2000 HUF
Elővételes jegyek a Nyugati Nonstop-ban kaphatóak!
Korhatár: +18

---MEGKÖZELÍTÉS---

Tömegközlekedéssel a Hauszmann Alajos/Hengermalom utcánál leszállva a következő járművekkel:

Villamos: 18, 41, 47
Busz: 103, 33, 33E
Éjszakai: 973

A műsorváltoztatás és a beléptetés jogát mind a szervezők, mind a hely fenntartja!

info@othersidebudapest.com
www.othersidebudapest.com
www.facebook.com/othersidebudapest


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó