Pulzar

Mistique Party flyer

Partyajánló

Mistique Party @ Club Bakar, Gyöngyös

Fellépők
Dátum 2010. december 11.
Helyszín Club Bakar, Gyöngyös, Az új diákotthon A épületének aljában
Stílus House, Minimal, Progressive House, Tech-house
Mistique PartyElérkeztünk ismét egy újabb Mistique Party dátumhoz, a környék elektronikus zenei rendezvény-sorozatának 2010-es utolsó estéjéhez. Már itt szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy a következő alkalom amikor ismét részt vehettek egy misztikus partyn, 2011 január 22-én lesz, a jelenleg megszokott hónap eleji dátumokkal ellentétben.Club Bakar, Gyöngyös, Az új diákotthon A épületének aljában

Mistique Party @ Club Bakar, Gyöngyös

Elérkeztünk ismét egy újabb Mistique Party dátumhoz, a környék elektronikus zenei rendezvény-sorozatának 2010-es utolsó estéjéhez. Már itt szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy a következő alkalom amikor ismét részt vehettek egy misztikus partyn, 2011 január 22-én lesz, a jelenleg megszokott hónap eleji dátumokkal ellentétben.

Az év vége, a mikulás és a karácsony közelsége miatt, úgy gondoltuk, hogy a mostani bulira a legnagyobb kedvenceitek választjuk ki két vendégünket.

Dandy már jó ideje vezető szerepet tölt be a hazai clubélet alakításában, hiszen az ország egyik legjobbnak ítélt klubbjának a siófoki Flörtnek a rezidense, valamint az egyik legtöbbet foglalkoztatott dj csapatának a Truesoundsnak a vezéregyénisége.

Manic.N pedig az ország egyetlen állandó nappali partysorozatának állandó házigazdája, a budapesti Club Coronita rezidense. De ezt már biztos nem is kellene leírnunk, hiszen ti mindezt egytől egyig tudjátok!

Természetesen az este folyamán a házigazda Tomy Montana is felrakja épp aktuális kedvenceit mindannyiunk örömére.

Legvégül, de nem legutolsósorban említsük meg, hogy először lép fel nálunk az ifjú hartai lemezlovas Jackall. A Nugen.FM Switch című műsorának lemezlovasa minőségi house szettjeivel vívta ki a szereplés lehetőségét. Ezen az estén ő a warmupért lesz a felelős.

A buli hanganyagát élőben közvetíti a Nugen.FM.

Line-up:
22.00-23.30 Jackall
23.30-01.00 Tomy Montana
01.00-03.00 Dandy
03.00-05.00 Manic N

Kalinka Vodka promo egész éjjel
belépő 23.00ig 1000ft
utána 1300

Legyen ismét egy Mistique-us éjszakánk!


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó