Pulzar

Mistique Party flyer

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 000 Ft
Mindenkinek éjfél után1 300 Ft

Partyajánló

Mistique Party @ Club Bakar, Gyöngyös

Fellépők
Dátum 2010. november 6.
Helyszín Club Bakar, Gyöngyös, Az új diákotthon A épületének aljában
Stílus House, Progressive House
Mistique PartyClub Bakar, Gyöngyös, Az új diákotthon A épületének aljában

Mistique Party @ Club Bakar, Gyöngyös


2010.11.06. Mistique Party
Club Bakar, Gyöngyös


A soron következő Mistique Party egy rendhagyónak mondható koncepció köré épült. Ez a koncepció pedig nem más mint, bemutatni egy már országos ismertséget kivívott, de még karrierjük igencsak elején járó új DJ generáció jeles képviselőit. Nézzük hát sorban, kik is Ők ?

Aydan, a nyári szórakozóhelyek legprogresszívebb hajójának, a Dokkolónak a házigazdája, valamint rendszeres fellépő további budapesti clubbokban is mint a Prestige, Coronita, Coronita Café, Retropolis. Időről-időre meglepi a közönségét saját maga által írt trackekkel is, ezzel létjogosultságot biztosítva produceri törekvéseinek is.

A Mateo&Spirit páros neve akkor robbant be a köztudatba, amikor az India című egy héttel a megjelenése után már a 28. helyet birtokolta a Beatport eladási listáján. Innen pedig egyenes útja volt a számnak a legtöbb lemezlovas lejátszójába. Legújabb megjelenésük, a „Jenny” is hasonló sikereknek néz elébe… A visszajelzések alapján most már nem csak országos szinten indult el a „Mateo&Spirit láz”, hanem nemzetközi szinten is hódítanak a fiúk.

Harmadik vendégünk, Tian, legfőképpen a Balatoni régióban jeleskedik, nem csak mint DJ, de mint sikeres club promoter is. Nyaranta lehet, hogy Te is megfordultál olyan szórakozóhelyen, ahol ő menedzselte a rendezvényeket, hiszen ha a siófoki Pub Daddy vagy Retro Club nevét említjük, biztosan sokan közületek úgy gondolja, hogy „valami rémlik”… De több alkalommal sikeresen bonyolította le a híres-nevezetes Flört the Club egy-egy kiemelt rendezvényét is. Krisztián sokoldalúságára bizonyíték, hogy a rengeteg promoteri munka mellett tud időt szakítani vendégfellépésekre nem csak itthon, de több európai ország klubjainak rendszeres fellépője.

A warm-up felelős ezen az estén Stamp lesz, aki ebben a pozícióban elég sokat bizonyított már a mára sajnos csak távoli emlékké fakult budapesti Pacha házigazdája-ként és természetesen a Mistique Party-k állandó házigazdája, Tomy Montana sem hiányozhat a line-upból.

A Mistique-láz a héten már csütörtökön elkezdődik, hiszen nov.4-én 19:00-tól a Nugen.FM webrádión, a Mistique Sessions Radio Show-ban Tian vendégmixe, 5-én pénteken 18:00-tól Aydan mint a Blastoff Zone Radio Show egyik házigazdája, valamint a Mateo&Spirit páros legújabb produkciója pedig 22:00-tól a Scareface Radio Showban lesz hallható.

Line-up:
22.00-24.00 Stamp
00.00-01.00 TIAN
01.00-02.00 AYDAN
02.00-03.00 Tomy Montana
03.00-end MATEO & SPIRIT

Belépő:
23.00-ig 1000 Ft
23.00-tól 1300 Ft

Kiemelten fontos információ:

Kérjük, érkezz minél korábban, mert a club befogadóképességeit figyelembe véve korlátozzuk a létszámot! Megkérnénk mindenkit arra, hogy figyeljen az alkalomnak megfelelő ruházatra! A beléptetés jogát fenntartjuk!

További információkért tartsd szemmel a Facebook-oldalunkat!

2010.november 06-án légy részese te is egy újabb MISTIQUE-us éjszakának!


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó