Pulzar

Belépő
Mindenkinek300 Ft

Partyajánló

Electronic Music Party Vol.2 @ Uszodafolyosó

Fellépők
Dátum 2010. december 3.
Helyszín Uszodafolyosó, Pécsvárad
Stílus Minimal, Techno
Electronic Music Party Vol.2Uszodafolyosó
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: Jacob DannyL
összes résztvevő megtekintése

Electronic Music Party Vol.2 @ Uszodafolyosó

<span >A múltkori nagy érdeklődésre tekintettel itt a pécsváradi Electronic Music Party második felvonása a Pécsváradi Ifjúsági Önkormányzat (PIFÖ) szervezésében.
A helyszín: Pécsvárad, Kossuth Lajos utca 31, a Művelődési ház mellett található Uszodafolyosó. Az stílusosan kialakított helyszínen kulturált árakkal működő kiszolgálóhelység (pl.:csapolt Soproni korsó: 280-HUF, Jägermesiter 0,5 c: 500-HUF), és további ITALAKCIÓK várják az érdeklődőket.
A Pécsről érkezőknek a következő információk fontosak lehetnek: busz indul a pécsi autóbusz-állomásról 20:40-kor és 22:30kor a 8-as állásról, az út 30 percet igényel. Amennyiben nem vagytok járatosak Pécsvárad felé, akkor inkább kérjetek segítséget egy másik buszon tartózkodó személytől, mert a jármű halad tovább Bonyhád felé:) . Pécs felé reggel Pécsváradról 4:53-kor, 5:48-kor, 5:58-kor, 6:37-kor (vagy akár később is :) ) indulnak buszok a pécsváradi kollégiumtól. Kapunyitás 21.00-kor. Belépő: 300 .-HUF
A zenéről Nash K, Skey, Jacob DannyL, és River Side gondoskodik.
Line Up:
Nash K: A pécsi kollégiumok rendezvényeinek állandó fellépője. Az első pécsváradi Electronic Music Party-n nagy sikert aratott dj’ane ezúttal is növeli az est színvonalát lüktető tech-house szettjével.
Skey: a Partyzoo állandó, rezidens dj-je, ki rendszeresen olyan nagynevű művészekkel zenél együtt, mint Andro, Dandy, a Badgirls formáció, SanFransiscobeat…stb. Emellett már többször zenélt a Justmusic webrádióban és a Periszkóp rádió heti rendszerességgel jelentkező elektronikus zenei műsorainak állandó zenei szerkesztője. A májusi pécsi Hungarian Dj Festivalon is szórakoztatta a nagyérdeműt az Expo centerben. A Partyzoo által létrehozott, Dj Festival-okkal egybekötött Dj és Producer Verseny állandó zsűritagja. A 2008-as pécsi Global Dj Verseny győztese immár túl van első zenei megjelenésén is, e év augusztus 20-án jelent meg "Dance Club or Sex Club" c. zenéje a német Code2 Records gondozásában.
Jacob DannyL: a pécsváradi fiatal 2009 óta több zenei megjelenéssel büszkélkedhet. Augusztusban a nagyhírű Flat Belly Records testvérkiadójánál, a Hamburg Aufnahmen-nál jelent meg alkotása, november 27-én pedig a világ egyik legnagyobb minimal kiadójánál, a kolumbiai Kraft Recordsnál jelenik meg „I Wanna Touch You” c. szerzeménye. Szettjeiben a minimal és techno hangzásokat részesíti előnyben. A Partyzoo Dj & Producer Versenye kaposvári elődöntőjének győztese produceri kategóriában. Ez alkalommal, több még nem megjelent új zenéjét is teszteli a nagyérdemű előtt.
River Side: A hosszú évek óta tartó zenei fejlődés után, lassan másfél éve, hogy úgy döntött maga is belefog a korongok pakolásába. Az eddig kisebb bulikon résztvevő RiverSide, a finomabb hangulatot árasztó vokálisabb deep-house, ill. a kongásabb, folkosabb tech house mezsgyéjén szánkázva varázsol igazi zenei élményt a közönségnek, de nem áll tőle messze a minimál vagy a techno sem. Szó, mi szó változatos műsorra számíthatunk, több rétegben előadva.
[/color]

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó