Pulzar

Partyajánló

Soulful Drum and Bass Night @ Instant, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. október 9.
Helyszín Instant, Budapest, Nagymező - Ó utca sarok
Stílus Drum and Bass
Soulful Drum and Bass NightÚjra Catch 22 az Instantban! Az immáron két éve működő csapat tagjainak eltökélt szándéka nem leragadni a drum and bass egy alműfajánál, így nevük garancia a zenei változatosságra, amiben a meghívott fellépő is segítségükre siet.Instant, Budapest, Nagymező - Ó utca sarok

Soulful Drum and Bass Night @ Instant, Budapest

Újra Catch 22 az Instantban! Az immáron két éve működő csapat tagjainak eltökélt szándéka nem leragadni a drum and bass egy alműfajánál, így nevük garancia a zenei változatosságra, amiben a meghívott fellépő is segítségükre siet.

Újra Catch 22 az Instantban! Az immáron két éve működő csapat tagjainak eltökélt szándéka nem leragadni a drum and bass egy alműfajánál, így nevük garancia a zenei változatosságra, amiben a meghívott fellépő is segítségükre siet. Aktuális vendégünk a magyar elektronikus zenei szcéna egyik legkiemelkedőbb alakja, a hamarosan szerzői albummal jelentkező Chris.Su lesz, aki külföldön is hatalmas népszerűségnek örvend. Szettjeiben igen széles palettáról szelektál a könnyen fogyasztható, tánctérorientált daraboktól a morcosabb zenékig, megfűszerezve saját szerzeményekkel és villámgyors, halálpontos mixekkel. A felvezetésért az Allnightbreakz-ből ismert Vida L lesz a felelős, némi középtempós kitekintéssel, míg a vendég produkcióját a Catch 22 tagjai foglalják keretbe a tőlük megszokott fenékriszálásra ingerlő szelekcióval. Várunk Titeket szeretettel!

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó