Pulzar

Partyajánló

Futuremusic @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Csodafarkas
Dátum 2010. július 31.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus Dubstep, House, Minimal
FuturemusicA Jövőzene több mint 10 éves múltjával a Tilos Rádió egyik legrégebb óta futó műsora, melynek célja az új, jövőbe mutató zenék megalkuvás nélküli, az aktuális trendek és divatok előtt mindig egy lépéssel való bemutatása.Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

Futuremusic @ Corvintető, Budapest

A Jövőzene több mint 10 éves múltjával a Tilos Rádió egyik legrégebb óta futó műsora, melynek célja az új, jövőbe mutató zenék megalkuvás nélküli, az aktuális trendek és divatok előtt mindig egy lépéssel való bemutatása.

A Future Music sorozat 2010-től a rádióműsor zenei világát egy havonta jelentkező klubesteket foglalja össze a Corvintetőn, hogy felrázza a lendületét vesztett hazai klubéletet és alternatívát kínáljon a már ismert és biztonságot nyújtó, de unalmassá vált elektronikus zenei szcénának.
E heti fellépők: Palotai Zsolt húszéves tapasztalatával, a leginkább tisztelt 'underground' dj-k egyike, mind a hazai, mind a nemzetközi zenei élet egyik irányadó figurája.
Csodafarkas stílusbeli korlátokat nem ismerő, sokszínű, innovatív, kreatív dj és zeneszerző. 2007 óta Palotai mellett a Jövőzene műsorkészítője.
A Dublic ikerpár breaks és hiphop alapokon nyugvó elektronikus zenét játszik, melyet az aktuális és újszerű zenei irányzatok határoznak meg. Szettjeiket előszeretettel színesítik az electro, house, techno vagy dubstep legfrissebb darabjaival. A Jövőzenében már többször zenélő Dublic a Future Music-est állandó fellépője.
Időpont: 2010. július 31. 22.00
Helyszín: Corvintető (Corvin Áruház 4. emelet, VIII. Blaha Lujza tér 1-2., bejárat a Somogyi Béla utcából)
Fellépők: Palotai (Tilos), Csodafarkas (Tilos), Dublic
Linkek: www.myspace.com/djpalotai, www.myspace.com/djcsodafarkas, www.myspace.com/dublic
facebook // futuremusic
Jegyár: ingyenes, valamint ajándék-cd az első 50 vendégnek!

Július 31. Szombat Jövőzene / Futuremusic (Palotai, Csodafarkas, Dublic)

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó