Pulzar

Partyajánló

Consonance vs. Strictly Presents: egy hét buli a Sunnybeachen

Fellépők
Dátum 2010. július 24. – 2010. július 31.
Stílus Progressive House, House, Electro
Consonance vs. Strictly Presents: egy hét buli a SunnybeachenKi ne szeretne egy hetet a napfényes tengerparton tölteni? Főleg úgy, hogy hozzá hasonló korú, érdeklődésű ismerősök, barátok, haverok veszik körül, netán még minden este bulizni is együtt mehet a banda!

Consonance vs. Strictly Presents: egy hét buli a Sunnybeachen

Ki ne szeretne egy hetet a napfényes tengerparton tölteni? Főleg úgy, hogy hozzá hasonló korú, érdeklődésű ismerősök, barátok, haverok veszik körül, netán még minden este bulizni is együtt mehet a banda!

Mindez potom pénzért. Már lassan lenyeljük a békát, hogy ez a nyár idehaza galád módon inkább ősz, de muszáj ezt nekünk végig el is szenvedni? Ugyan már! Egy szimpla balatoni nyaralás árából (vagy – megkockáztatjuk: annál is olcsóbban) most lehetőség van arra, hogy a garantált verőfényes, meleg tengerparton süttessük a hasunkat július 24. és 31. között.
 
A felbujtó a Consonance és a Strictly!, azon belül is Ben Dive és Slam Jr. Amiben a cinkosaik lehetünk: egy egyhetes happening Bulgária legszebb üdülőövezetében, ahol minden este felkerekedhetünk, hogy áttáncoljuk az éjszakát, sőt az egyik ilyen partin a két honi kedvencünk zenél majd egész éjszaka, illetve feltűnik még a lemezjátszók mögött a zseniális Downkill is. Ben Dive és az ő híres Consonance estéi lassan egy évtizede szolgáltatnak okot arra, hogy belevessük magunkat a nagy budapesti éjszakába, sőt néhányszor már előfordult, hogy kirándultunk miatta külföldre vagy a határokon belül vidékre is. A változatos zenei kínálat és a frenetikus hangulat ezeknek a buliknak rég a védjegye, úgyhogy ez már önmagában is elegendő indok arra, hogy erről a parti-túráról se maradjunk le. Az már csak a hab a tortán, hogy a legendás Strictly! vezér, Slam Jr. is velünk lesz, sőt zenél is. A 14 éve indult igazi jég- és úttörő munkát végzet ez idő alatt a honi elektronikus szcénában, és minden tekintetben bámulatos sikersztoriját mély tisztelet és szeretet övezi országszerte.
 
Belegondolni is bizsergető, hogy - mondjuk - együtt reggelizhetünk a mi Zsazsánkkal, Ben Dive-unkkal és Downillünkkel, vagy együtt lóghatunk a közös ismerősökkel egy teljes hétig, nem kell parázni, hogy másnap meló, családi ebéd vagy hasonló kemény próbatétel elé állít minket a sors egy-egy súlyosra sikerült buli után.
 
Beszéljünk a lényegről, mert a lé határozza meg a tudatot (vagy legalábbis nagyban hozzájárul a köz- és magánérzetünkhöz), s a döntésben is ez a tényező játszhatja az egyik legfőbb szerepet! Tehát a szállás a három csillagod Royal Sun Aparthotelben lesz, all inclusive ellátással (étel-ital /alkoholos is/), egy hétre 59.500 Ft/fő. Elhelyezés 4 fős apartmanokban (külön hálószobával természetesen). Választható utazási formák: busszal 22.500 Ft/fő, ekkor az indulás 07.23-án van; repülővel: 59.000 Ft/fő-től. Mivel helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, érdemes minél gyorsabban lecsapni rájuk!
 
Gyertek, exportáljuk magunkat melegebb éghajlatra!
 
Info és helyfoglalás:
 
Tel.: + 36 70 948 1388
 
 
Készítette:
VAMP (Various Artists Media Project, a MEDIALL-csoport tagja)
http://www.mediall.org/vamp

Kapcsolódó cikkek

  • Indul a Strictly! csapat új rádióműsora, az ALULJÁRÓ!

    Újabb nagy dobásra készül a népszerű Szigorú Csütörtök folytatásaként az ország egyik legrégebbi és legsikeresebb underground DJ-formációja, a Slam Jr. (Grandmasta'Slam) vezette STRICTLY!
  • Az Exit Fesztivál új fellépői: M.I.A. és Better Lost Than Stupid

    Az angol M.I.A. formáció a girl power nevében jön idén az EXIT Fesztiválra, ahol pénteken fognak fellépni, július 9-én. A hip-hopot, elektronikát, dance és alternative jegyeket ötvöző eklektikus dallamairól elhíresült M.I.A. két nagysikerű album, az Aural és Kala után tavaly tért vissza egy vadonatúj single-lel, a ‘/\/\ /\ Y /\’-val (értsd: MAYA), amit Los Angelesben vettek fel, és olyan társelőadókat vonultat fel, mint Rusko, Diplo, Blaqstarr és Switch. Az eredmény egy nagyon ütős dubstep bass hangzásvilág, vegyítve némi industrial zajköpennyel. A ‘/\/\ /\ Y /\’ studio albumot a világ technikai vívmányai ihlették, valamint a közösségi megosztás, amit a Facebook-nak köszönhetünk.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó