Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Club Mirage - Grand Opening Night @ Mirage, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. június 12.
Helyszín Mirage, Budapest, Budapest, III.kerület, Bécsi út 507.
Stílus electronic pop, House, Electro, Tech-house
Club Mirage - Grand Opening NightAz Energy Station rádió és a Pussy Energy Drink bemutatja Budapest legújabb gyöngyszemét!Mirage, Budapest, Budapest, III.kerület, Bécsi út 507.

Club Mirage - Grand Opening Night @ Mirage, Budapest

Az Energy Station rádió és a Pussy Energy Drink bemutatja
Budapest legújabb gyöngyszemét!

 2010. június 12-én szombaton este felgördül a függöny és kezdetét veszi a Club Mirage clubnyitó partija! Fergeteges buli, csinos lányok (A 2010-es Királynő győztesei) egy igazi forró éjszaka, ahol rengeteg meglepetés vár rád!

PARTYBUSZ: INGYENES partybusz a Nyugati pályaudvarról 22:00-től óránként, érintve az Eurocenter Óbuda megállót minden félórában.

INFO: +3630/582-7245

www.myspace.com/​maximkuznyecov
www.maximkuznyecov.com
www.myspace.com/​lightbringersmusic
www.myspace.com/​shelbdj

Kapcsolódó cikkek

  • Party kétezer méteren

    Január végén ismét egy kiválló francia síterep, Puy Saint Vincent ad otthont Európa egyik legnagyobb, végnélküli partykkal tarkított sí-, és snowbord fesztiváljának, a Snowattack-nek. Több mint 3500 fiatal, a nemzetközi és a magyar elektronikus-zenei élet sztárjai, őrületes sport programok: ez vár mindenkire január 26. és február 2. között.
  • 36 óra zenei adatfolyam – új formátum a partikultúrában

    Together Ultimate 36h Live Stream + Official Website Launch A nemzetközi elektronikus zenei projektekben jeleskedő Burn Studios támogatásával október 13-14-én nem kis feladatra vállalkozik a Together csapata, egy 36 órás online partit szervez, mely párhuzamosan zajlik a főváros több hasonló témájú rendezvényével.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó