Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft
lefogyasztható500 Ft

Partyajánló

Kollektiva presents Distrakt @ A38 tetőterasz, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. június 5.
Helyszín A38 tetőterasz, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Tech-house, Minimal, House, Techno
Kollektiva presents DistraktA Kollektiva idén nyáron ismét beveti a kettős csapást, vagyis a Kollektiva Summer Hits-et, aminek a lényege, hogy a szezonban egy odavágós és egy simogatós partit rendeznek ugyanott.A38 tetőterasz, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Az esemény résztvevői:
3 vendég igazolt vissza, például: Barbie martyko marty.ko
összes résztvevő megtekintése

Kollektiva presents Distrakt @ A38 tetőterasz, Budapest

A Kollektiva idén nyáron ismét beveti a kettős csapást, vagyis a Kollektiva Summer Hits-et, aminek a lényege, hogy a szezonban egy odavágós és egy simogatós partit rendeznek ugyanott.

A helyszín ezúttal az A38 tetőterasza lesz, s először a pofont kapják meg a partizók, méghozzá a szigorú-elektró ausztrál ásza, Distrakt jóvoltából.
A sydney-i kemény legény dobosként kezdte egy rockzenekarban, majd 2006-ban váltott az elektronikus tánczenére, úgyhogy igazán tudja, hogyan püfölje el a partizókat. A Boys Noize, Zombie Nation és az Ed Banger-es SebastiAn nyomdokain haladva tör előre megállíthatatlanul: kigyúrt, maszkulin electro-technós remixeivel felturbózta többek közt Tiga, Popof és Mr. Oizo zenéit, Pumpin’ című (NT89-el közösen elkövetett) trekkje pedig a top dj-k arzenálját gazdagítja Kissy Sell Outtól Erol Alkanon át Don Riminiig. A június 5-i Kollektiva Summer Hits másik fegyverténye a dj-zéshez nemrég visszatért Neo-frontember Kovary lesz, aki itt ad először ízelítőt saját disco-fidget stílusából. Paff!

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó