Pulzar

Belépő
Mindenkinek600 Ft

Partyajánló

TECHNORGANISM @ Fidel, Balatonfüred

Fellépők
Dátum 2010. május 14.
Helyszín Fidel, Balatonfüred
Stílus Techno, Tech-house, Minimal Techno, Minimal,
House, Deep House
TECHNORGANISMEljött a nagy tavaszköszöntő ideje, a TechnOrganism lelkes csapata egy régóta élő mondát próbál felébreszteni ebből az alkalomból, az első nap sugaraival újraéleszteni azt amiről még most is mondák járnak: hosszú évek után ismét zene és tánc a balatonfüredi FIDEL-ben!Fidel, Balatonfüred,

TECHNORGANISM @ Fidel, Balatonfüred

Eljött a nagy tavaszköszöntő ideje, a TechnOrganism lelkes csapata egy régóta élő mondát próbál felébreszteni ebből az alkalomból, az első nap sugaraival újraéleszteni azt amiről még most is mondák járnak: hosszú évek után ismét zene és tánc a balatonfüredi FIDEL-ben!

Május 14-én pénteken, Slam Jr. után Ajkáról rögtön le a Balatonpartra…


A zenéről:

a TechnOrganism csapata Leslie Smith & Synthax,

Adam Cro & Kleinmodi (b2b live set),

Lendon b2b Steve German

gondoskodnak majd, a táncról pedig majd Ti!

Ekletikus, deep- tech- house zenékben és mosolyban garantált az éjszaka.
A formáció az ajkai Slam Jr.-al történt fellépés után szerettel vár titeket egy különleges éjszakára ezúttal vendégül látva Adam Cro-t és Kleinmodi-t, akik egyenesen Londonból érkeznek, hogy hazai pályán is megmutassák, mit tudnak.


Pár szót a fellépőkről:

Leslie Smith több club rezidenciája és számos klubban való fellépés után most a csapat előrelendítésén dolgozik, és ütősebbnél-ütősebb techhouse, techno lemezeinél már csak egyvalamiről ismerjük jobban: igazi lemezjátszó virtuóz!

Synthax több nemzetközi webrádió (Proton, Pure.FM, Tribalmixes) állandó vendége, havi rendszerességű műsorai mellett energikus progressive ill. techhouse szettjei nem egyszer varázsolták el a közönséget.

Lendon & Steve German a két ajkai betyár, akik biztosítanak egy kis "Mokambo feelinget" Füreden is, friss, lendületes hangzással és figyelemre méltó tehetséggel emelve az est színvonalát.

Adam Cro & Kleinmodi; Adam zenéi jelentek már meg az FHD Rec. és a Jesus Loved You kiadóknál, pörgettet már olyan világhírű rendezvényen mint pl.: Mayday.
Londonban összeállt Kleinmodi-vel, ahol az Exit Bar rezidenciájuk mellett rengeteg raktár és afterpartyn szórakoztatták az embereket egy különleges formációt alkotva, laptopokkal és minden egyéb hasznos ketyerével felszerelve.

Mi kell még: 1 legendás hely, egy fantasztikus terasz, extrának 1 gyönyörű balatoni napfelkelte, zene, tánc, és mosoly.....

Sok szeretettel várunk! :)

Flyer

Archív partyajánlók

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó