Pulzar

Belépő
Lányoknak500 Ft
Fiúknak800 Ft

Partyajánló

Grand Opening Bora - Bora @ Bora-Bora, Hódmezővásárhely

Fellépők
Továbbá még: Benny, Light
Dátum 2010. május 1.
Helyszín Bora-Bora, Hódmezővásárhely
Stílus Progressive House, House
Grand Opening Bora - BoraEgy új, üde színfolt Dél-Magyarország klubéletébenBora-Bora, Hódmezővásárhely,

Grand Opening Bora - Bora @ Bora-Bora, Hódmezővásárhely

Egy új, üde színfolt Dél-Magyarország klubéletében

 
Május elsején nemcsak az utolsó tavaszi hónap, de egy új korszak is kezdetődik a dél-magyarországi partiarcok számára. Egy varázslatos helyszínnel gazdagodik a hazai kínálat, a legmodernebb dizájnnal és csúcsminőségű technikával felvértezve, hogy az ajtón belépő vendégek valóban úgy érezzék, hogy ez itt nem a Kárpát-medence, hanem egy mediterrán üdülőparadicsom színvonalas klubja. A tulajdonosok időt, fáradtságot és anyagiakat sem kímélve mindent bevetettek, hogy a közönséget maximálisan elkényeztessék. A zenei kínálatban is ez az elv érvényesül, így bizton állíthatjuk, hogy a modern tánczene legjelesebb hazai képviselői mind megfordulnak majd a Club Bora-Bora lemezjátszói mögött!
 
A nyitó parti fellépőit is ebben a szellemben, kellő gondossággal választották ki. Az igényesség, a korszerűség és a népszerűség hármas követelményének végül a Rádió 1-ből jól ismert Disco’S Hit DJ, Soneec felelt meg első körben, így ő lesz ennek az estnek az első számú kiemelt vendégfellépője. Soneec nem csak idehaza népszerű, saját zenéi révén az egész világon népes rajongótáborral büszkélkedhet, rendszeresen hívják külföldre játszani, sőt a többedmagával futtatott kiadója, a Lip Recordings révén olyan neves világsztárokkal dolgozhat együtt, mint pl. Roger Sanchez. Rutinos és tehetséges, mi más lehetne jobb indok arra, hogy az ő zenéjére bulizzunk? A másik ilyen kiváló lemezlovas a legendás kiskunhalasi Dance Tuning Disco (DTD) házigazdája, Benny, akit ugyancsak sikerült elnyerni erre a különleges alkalomra. A harmadik lemezlovas, aki a nyitány fényét jelenlétével emeli, DJ Light, akit szintén aligha kell a környékbeli partizóknak bemutatni, hiszen a Strictly egyik legenergikusabb tagja igencsak sűrűn látott vendég a környék klubjaiban is. Érdemes lesz tehát idejében megérkezni, egyrészt azért, hogy a hosszas sorban állást elkerüljétek, másrészt pedig azért, hogy megtiszteljük a fellépőket azzal, hogy a rendezvényt az elejétől figyelemmel kísérjük. Legyünk ebben is európaiak!
 
A Club Bora-Bora minden héten szombaton tárt kapukkal és a nyitó bulihoz hasonló színvonalú programokkal várja majd azokat, akik szeretnének európai színvonalon szórakozni a lakóhelyük közelében is.
 
A belépők árát is igazán méltányosra szabták, mindössze 500 HUF a hölgyek, és 800 HUF az urak számára.
 

Archív partyajánlók

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó