Pulzar

Belépő
Elővételben 2010. április 22.-ig2 000 Ft

Partyajánló

Rió Nyitóhétvége Fedde le Grand-dal @ RIO, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. április 23.
Helyszín RIO, Budapest, 1117 Goldmann György tér 1., Petőfi-híd, budai hídfő
Stílus ismeretlen
Rió Nyitóhétvége Fedde le Grand-dalÁprilis 23-án a Rio pénteki parti sorozata nem is kaphatna nagyobb elismerést, minthogy a világ legkeresettebb DJ-e, Fedde le Grand lép fel ezen az éjszakán…RIO, Budapest, 1117 Goldmann György tér 1., Petőfi-híd, budai hídfő
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: fruzs edina89
összes résztvevő megtekintése

Rió Nyitóhétvége Fedde le Grand-dal @ RIO, Budapest

Április 23-án a Rio pénteki parti sorozata nem is kaphatna nagyobb elismerést, minthogy a világ legkeresettebb DJ-e, Fedde le Grand lép fel ezen az éjszakán…

Fedde a "Put Your Hands Up for Detroit" slágerének énekesével, a Sensation White megaparty hivatalos hangulatfelelősével Mc Gee-vel érkezik Budapestre. Fedde Le Grand erre a speciális alkalomra egy különleges szettel készül, amelyben a legfrissebb zenék mellett biztosan hallani fogjátok legnagyobb idei (Praise You, Back'n'Forth, Let me Be Real, Amplifier) és a régebbi (Put Your Hands Up, Let Me Think About it, 3 Minutes 2 Explain stb.) slágereit.

A világsztárok mellett fellépnek továbbá a RIO pénteki rezidensei is: Julia Carpenter Mr. Kaufer, LaCora és a Muzzaik.

Gyere és légy részese Fedde egyedülálló produkciójának és bulizz együtt a több, mint 6000 fős tömeggel!

Jegyek elővételben 2000 Ft-os, kedvezményes áron kaphatók a 4Bro bistro-ban (Budapest, Csörsz utca 14-16.) és a www.ticketbox.hu-n! A hatalmas érdeklődésre való tekintettel, szerezd be jegyed minél hamarabb elővételben, hogy ne maradj le a partiról!

Flyer

Ajánlott lemezek

  • DUSTY KID VISSZATÉRT A DUOTEQUE-VEL!

    Két és fél éves szünet után Dusty Kid és Andrea Ferlin végre valahára felélesztette a sok dj és zenerajongó kedvencének számító Duoteque formációt.

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó