Pulzar

Partyajánló

Monkey business pres. New Talent Night @ Porth, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. április 16.
Helyszín Porth, Budapest, Dohany utca 7
Stílus House, Techno, Deep House, Tech-house
Monkey business pres. New Talent NightA Monkey Business mindíg is a különleges helyszínek és a technikás DJ-k bemutatásáról volt híres! Ennek a mottónak a folytatására talán az egyik legalkalmasabb lehetőség a Monkey Business legújabb rendezvénye a "New Talent Night"! Az esemény megnevezéséből is könnyen ki lehet következtetni, hogy ezen az éjszakán a feltörekvő tehetségek kerülnek előtérbe, hogy bemutathassák tudásukat a nagyérdeműnek!Porth, Budapest, Dohany utca 7

Monkey business pres. New Talent Night @ Porth, Budapest

A Monkey Business mindíg is a különleges helyszínek és a technikás DJ-k bemutatásáról volt híres! Ennek a mottónak a folytatására talán az egyik legalkalmasabb lehetőség a Monkey Business legújabb rendezvénye a "New Talent Night"! Az esemény megnevezéséből is könnyen ki lehet következtetni, hogy ezen az éjszakán a feltörekvő tehetségek kerülnek előtérbe, hogy bemutathassák tudásukat a nagyérdeműnek!

A helyszín sem mindennapi, a "hortobágyi alien gulyás szarvasmarha legeltetés közben" című freskó fogad minket a helyszínnel történő első találkozásunk során! Innentől kezdve a dolgok magátől érthetődőnek tűnnek, ha a helyszínválasztást kérdőjeleznénk meg! Viszont mégsem az, itt minden fal egy külön art object ként viselkedik és minden sarokban egy újabb meglepetés vár! Az alíg egy hónappal ezelőtt nyílt "Port H" (http://portside.hu) (Bp.Dohány u.7) máris az egyik legkedveltebb budapesti helyszínek egyike!

Fellépőink rövid bemutatkozása:

Kokum
6 éve már, hogy a Zene örültje.
Mindene az igényes Progressive House és Techno. : )
Minden egyes felépésén egy különleges „Show-t” ad elő az élettelen de kimeríthetetlen
digitális zenekarával.

Gabriel Ster (electroghetto)
Gabriel Ster az utóbbi években a breakbeat mellett az "egyenes" zenék felé is nyitott, melynek gyümölcse az eddig négy "szeletből" álló 'Electric Slicer Machine' mixsorozat, illetve az öt bulit megélt 'ElectroGhetto' party-sorozat, melyek célja a progressive, electro, deep és tech house-tól kezdve a minimálon át a technóig a 4/4 minél szélesebb spektrumának bemutatása.

Edo (made inn)
Edo (Pető Edina) 2007-ben ismerkedett meg a Made Inn csapatával és közönségével, hamar a klubest rajongójává vált, majd pár együtt töltött év után lehetőséget kapott, hogy a pult másik oldalát is kipróbálja: 2009-től a Made Inn Radio Show és a klubestek dj-jeként tevékenykedik, Pöli, Rocha, Polarize, Daviss és Peet Cale oldalán, akiktől - ha house zenéről van szó - a mai napig a legnagyobb támogatást kapja. Egy évig a "Nőnapi" Made Inn Live műsor állandó pörgetője a Justmusic.fm-en, megfordult már a keceli Club Koronában és az ország különböző szórakozóhelyein, jelenleg pedig Budapesten a Made Inn Hungary estek warm up dj-je.

Zajac (minimalmelodies)
Tóth Ádám a.k.a. Zajac zenei pályafutása 2006-ban kezdődött, ezt követően 2007-ben már zeneírással is foglalkozott, majd rövid időn belül, 2008-ban került sor első megjelenésére. A hazai underground dj-k közé tartozik, általában nem kategorizálja be önmagát és zenéit sem, de elmondható, hogy fő irányadója a house és a techno, saját zenéiben és dj szettjeiben egyaránt.

Lepton (bedroom)
Zenei pályafutását egy zenei portálon induló mixsorozat indulásával kezdte 2006-ben. Jelenleg az idén februárban alakult Bedroom formáció tagjaként Monoclick-kel és Electric Boutique-kal szórakoztatja a nagyérdeműt. Előszeretettel játssza a dallamosabb deep-tech zenéket.

DJ-k linkjei:
http://myspace.com/zajacmusic
http://myspace.com/edomadeinn
http://soundcloud.com/gabrielster
http://myspace.com/bedroomcrew
http://www.myspace.com/djkokum

Bővebben a Monkey Business rendezvényeiről, fellépőiről és zenei hangzásvilágáról a http://daverice.webs.com oldalon tájékozódhatsz!
A rendezvény minden vendégünk számára egész éjszaka ingyenes!

Következő rendezvényünk:
Monkey Business Springfest @ Corvin tető w/Karanyi & Sikztah
http://www.facebook.com/event.php?eid=103875342979876

Line-up

  • Edo
  • Lepton
  • Zajac

Flyer

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó