Pulzar

Partyajánló

Anthony Pappa és Chriss @ t-boy - Boly, Boly

Fellépők
Dátum 2010. március 13.
Helyszín t-boy - Boly, Boly
Stílus Progressive House, House
Anthony Pappa és ChrissHazánk két kedvence Chriss és Anthony Pappa a Thrischler domb kedvelt szórakozóhelyén a Tboyban április 17-én teszi tiszteletét.t-boy - Boly, Boly,
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: Hanzee kismuso
összes résztvevő megtekintése

Anthony Pappa és Chriss @ t-boy - Boly, Boly

Hazánk két kedvence Chriss és Anthony Pappa a Thrischler domb kedvelt szórakozóhelyén a Tboyban április 17-én teszi tiszteletét.

Anthony a legújabb mixlemeze kapcsán érkezik ismét hazánkba. A Moments 2 2009 nyarán látta meg a napvilágot és Anthony azóta ezzel járja a világot. Anthony Pappa saját kiadójának égisze alatt a Red Light Discrictnél jelentette meg a Moments sorozat első két darabját. Moments néven a Proton rádión heti rendszerességgel fut rádióműsora. De talán ő az akire a magyar közönség mindig kíváncsi és ő is nagy-nagy kedvel érkezik hozzánk minden alkalommal.
Chriss még ennyi bemutatásra sem szorul hisz érvről évre őt szavazza meg a közönség hazánk kedvenc lemezlovasának vagy épp a legjobb mixlemez elkészítőjének, mint történt ez 2008-ban a BEST OF díj kapcsán. Heti rendszerességgel rádióműsorokat vezet és két kiadót is vezényel, nemrég pedig egy több napos sítúrán mozgatta a pálinkától még fázós népet. Nemrég megjárta Franciaországot, március végén Miamiba repül a Winter Music Conference-re és áprilisban a londoni Fabric klubban élvezhetik Chriss zseniális szettjét, amit Te is átélhetsz április 17-én Bólyon a Tboyban.
 
 
www.clubtboy.hu
www.chriss.hu

Kapcsolódó cikkek

  • TRANSMISSION 6 Partybusz Prágába!

    A Trancetream közösség soron következő partybusza a trance körökben már jól ismert prágai O2 Arénához vezet 2009. november 14-én. Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb arénás partyján újabb ütős line-uppal rukkoltak elő: Markus Schulz, Sander van Doorn, Giuseppe Ottaviani (live!), Menno de Jong, Gareth Emery, San és a Vision Impossible lépnek fel!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó