Pulzar

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

Ill Feszt 2. @ Döbrentei tér Erzsébet híd alatti átjáró

Fellépők
Továbbá még: W!Kki, Port
Dátum 2010. február 20.
Helyszín Döbrentei tér Erzsébet híd alatti átjáró, Budapest
Stílus Minimal, Tech-house, House
Ill Feszt 2.A második buli, szintén közel a belvároshoz, a Döbrentei téren lesz az Erzsébet híd alatti átjáróban, ami a Romkert és a tér között van.Döbrentei tér Erzsébet híd alatti átjáró

Ill Feszt 2. @ Döbrentei tér Erzsébet híd alatti átjáró

A második buli, szintén közel a belvároshoz, a Döbrentei téren lesz az Erzsébet híd alatti átjáróban, ami a Romkert és a tér között van.

Ajánlott lemezek

  • Son-Tec – Monkey driver /Sub Society - USA/

    Alapvetően aranyos állat a majom, de ha mérgünkben mondjuk ezt valakire, akkor erős pejoratív töltettel telítődik a szó. Son-Tec legújabb aktuális megjelenése, a Monkey Driver is ez utóbbira utal, és jól tükrözi a cím keletkezésének történetét a zenei képlet is: kellemesen feszes tech house, sok fémes felhanggal és pincéből morajló basszussal.
  • Futurisztikus klasszicizmus: SonTec – Cockpit EP

    Bár sosem sorolhattuk SonTec zenéit a könnyen emészthető kategóriába, a most megjelent Cockpit vaskos, sötét szögleteivel igazán mélyen belenyúlt az underground elektronika bugyraiba. Az ipari, fémes hangok mitikus ütközete a cybervilág űrbe kiáltó effektjeivel már a jövő zenéjét idézi. A gépzajok masszív lüktetése egyetlen egésszé kovácsolódva új köntösben kelti életre a klasszikus detroiti hangzásvilágot. Izgalmas, futurisztikus deep tech house némi minimállal és garage-os cinnel fűszerezve.
  • Son-Tec és Paul Mad közös repülőrajtja : Do It EP

    Igazi tech house bombával indítja az új esztendőt Son-Tec és az ifjú Paul Mad. A Do It EP két trekkje máris komoly fejvakarást okozott a nemzetközi élvonalnak a promóciós körben: legtöbben ugyanis annyira szeretik mind a két új nótát, hogy nem tudnak választani közülük. Az EP a francia Ron Costa Potobolo Recordsánál jelent meg január 31-én, a 46. kiadványként.
  • Son-Tec : újabb lépcsőfok

    Legutóbb a „Teriu”, tribal tech muzsika videóklippjét csodálhattuk meg, de máris itt az újabb dobás a „Wrack”.
  • Son-Tec vs. Six, avagy: amikor a kép hangjára talál

    Nemrég röppent fel a szenzációs hír, hogy a nemzetközi színtéren varázsütésre népszerűvé vált Son-Tec név mögött egy kiváló magyar producer, nevezetesen Snake Sedrick rejtőzik. Úgy látszik, a régi módszer ismét bevált, hiszen már annak idején is úgy vált a Tilth projekt feje egy csapásra ismertté külföldön, hogy idehaza még jóformán azt sem tudtuk, a világon van. A névváltás sem véletlen, ugyanis az a fajta hangzásvilág, amit anno Snake Sedrickként képviselt, már rég a múlté.
  • Lehull a lepel – Son-Tec

    Pár hónapja beszámoltunk Son-Tec sikereiről, akiről azt hittük egy új név a magyar palettán. De mint kiderült egy ismeretlen ismerőst takar ez a név.
  • Son-Tec új remixe!

    A „Sandworm” című trackre készített remixet Son-Tec barátunk, aki ezúttal sem hazudtolja meg önmagát.
  • Viva Music 045. magyar vonatkozással!

    Steve Lawler kiadója a 45. megjelenéshez érkezett. A tripla bakelit megjelenés tartalmazza Steve „Hocus Pocus” trackjének 3 változatát, a harmadik lemezen egy Audiofly zenének 2 verzióját találjuk
  • Son-Tec produkciók: 100% os mérleg

    Son-Tec első kiadványa az „Edge” a Tilth Music-on látott napvilágot, Rocha & Lewinger és Sebastian Roya remixekkel. A 3 trackes ep leghatásosabb darabja az original mix, nem véletlen hogy Steve Lawler is ezt favorizálja. Pörgette a londoni Ministry of Soundban is és a Miami WMC-n, a beatport partiján, és számos rádió műsorban is.

Kapcsolódó cikkek

  • Útjára indult a DVision agency!

    A kizárólag magyar művészeket összefogó ügynökség, a minőségi, deep és főleg tech vonalat célozza meg. Rövid ismertető az ügynökséget erősítő nevekről :

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó