Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft
Elővételben 2009-12-30-ig2 500 Ft

Partyajánló

Bladerunnaz NYE 2010 @ Olof Palme

Fellépők
Dátum 2009-12-31
Helyszín Olof Palme, Budapest
Stílus Drum and Bass
Bladerunnaz NYE 2010A legendás női DJ páros, Kemistry & Storm a 90-es évek elején a hírhedt Rage bulikon ugrottak fejest a dzsungelbe, olyan arcokkal, mind Fabio, Grooverider vagy a már sokat emlegetett Goldie.Olof Palme

Bladerunnaz NYE 2010 @ Olof Palme

A legendás női DJ páros, Kemistry & Storm a 90-es évek elején a hírhedt Rage bulikon ugrottak fejest a dzsungelbe, olyan arcokkal, mind Fabio, Grooverider vagy a már sokat emlegetett Goldie.

Nyerteseink, akik egy egy db belépőt nyertek:

Hargitai Bence

Szombati Alber

Bladerunnaz NYE – drum and bass szilveszter

2009. december 31.

Olof Palme Ház (Olof Palme sétány 1.)

Megközelítés: http://www.millenniumsalon.hu/kozelit.html

 

Jegyár:

Az első 50 darab 2000 HUF

Elővétel december 30-ig: 2500 HUF

Helyszínen: 3000 HUF

 

Elővételi helyek: Subvibe, Akt Records

Ticketportal.hu és offline elárusítóhelyei országszerte

 

Line up

 

Diffrent Drum room

DJ Storm (Metalheadz - UK)

DJ Ren (Tilos Radio)

SKC (Commercial Suicide)

Bal (Bladerunnaz)

Tactile (Timeless)

Spinline (Frequency)

Statik (Bladerunnaz)

Mentalien (Impulsecreator)

+ Special Guest

 

Drum Club room

Body & Soul (Virus - AT)

Shroombab (Junglistic Sistaz - AT)

Chris.Su (Subtitles)

Mindscape (Subtitles)

Mastif (Bladerunnaz)

Zero Method (DSCI4)

Samulkow (Black Hoe)

Savage (Legend)

L.A.S. (Microforms)

Benzon (Microforms)

 

DJ Storm (Metalheadz - UK)

A legendás női DJ páros, Kemistry & Storm a 90-es évek elején a hírhedt Rage bulikon ugrottak fejest a dzsungelbe, olyan arcokkal, mind Fabio, Grooverider vagy a már sokat emlegetett Goldie. Storm, Goldie akkori barátnőjével, Kemistryvel a patinás Metalheadz kiadó alapító tagja lett, és míg az aranyfogú inkább a kiadó "poszterarcává" vált, addig mindkét DJ tevékenyen beleszólt a vezetésbe. Storm DJ-ket, előadókat hajtott, és hajt fel mindmáig a kiadónak, a Magyarországot többször megjárt Dj Ink felfedezése is az ő ízlését dícséri. Emellett a másik legenda, Dillinja promótere és a Valve kiadó menedzsere is volt az idők folyamán.

A Kemistry & Storm párosé a megtiszteltetés, hogy a minden stílusban ismert és elismert K7 DJ Kicks és ArtCore sorozatokban mixalbumuk jelent meg, ami a mai napig mérvadó és időtálló alapmű. Gyász: 1999-ben tragikus autóbalesetben elhunyt DJ Kemistry.

Storm DJ-ként régebben a drum and bass sötétebb oldala felé húzott, mára azonban nála is előtérbe kerültek a lélekkel teli zenék, amelyek mellett azért oda tud csapni, ha a helyzet úgy kívánja.

 

Body & Soul (Virus, BC Presents - AT)

 

Az osztrák Body & Soul néhány év kitartó kísérletezgetés után megtalálta saját hangját, ami bár kemény, tánciolható drum and bass, mégis különbözik a jól ismert nagy slágerek stadionhangzásától. Valószínű jól csinálják, mert felkeltették Maldini és Vegas, azaz az egykori Bad Company felének érdeklődését, és a Body & Soul rövid úton a fiúk BC Presents nevű kiadójánál landolt.

Kisebb szünet után, mikor is az osztrák duó tagjai más zenei irányokba kalandoztak, de 2008-ban visszatértek a drum and bass körforgásba, egyrészt saját Nasca Records elnevezésű kiadójukkal, másrészt remixekkel és saját szerzeményekkel a Breakbeat Kaos-on, a Viper-en és idén az egyik legnevesebb címkén, a Virus-on.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó