Pulzar

Partyajánló

ANIMA X-MAS @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. december 18.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus House, Electro, Dub
ANIMA X-MASA tizedik nagylemezét 2010 februárban megjelentető, majd hosszú tavaszi-nyári turnéra induló Anima Sound System e jeles estét leszámítva legközelebb csak tavasszal lép fel Budapesten, úgyhogy a közönség utoljára láthatja idén a Corvintetőn a zenekart, ahol a közelmúltban két teltházas koncertet is adott.Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

ANIMA X-MAS @ Corvintető, Budapest

A tizedik nagylemezét 2010 februárban megjelentető, majd hosszú tavaszi-nyári turnéra induló Anima Sound System e jeles estét leszámítva legközelebb csak tavasszal lép fel Budapesten, úgyhogy a közönség utoljára láthatja idén a Corvintetőn a zenekart, ahol a közelmúltban két teltházas koncertet is adott.

ANIMA X-MAS

Anima Sound System-koncert, Mynicknameisartismus live, Tommy Brutkho, DJ Palotai

2009. december 18. Corvintető

 



Elhangzanak majd a régi nagy slágerek Prieger Fanni tolmácsolásában, meg persze azok a dalok is, amelyek az új albumra kerülnek majd. Ahogy azt már megszokhattuk Animáéktól, az estére ismét vendégeket invitált: a Mynicknameisartimus nevű projekt különleges zenét takar, hamarosan egy kanadai lemezkiadónál jelenik meg az a hanghordozó, amelyen dub-step és újdiszkó keveredik a technóval. Tiszteletét teszi a bécsi vonalat house-szal összekötő Tommy Brutkho, de a zenei ajándékok közé helyezi különleges, ünnepi alkalomra összeállított szettjét az Anima régi barátja, Palotai Zsolt is. Mindenkinek boldog diszkókarácsonyt!

Időpont: 2009. december 18. 22.00
Helyszín: Corvintető (VIII. Blaha Lujza tér 1-2., Corvin Áruház, bejárat a Somogyi Béla utcából)

Fellépők: Anima Sound Sound System-koncert, Mynicknameisartismus live, Tommy Brutkho, DJ Palotai

Stílus: electro, dub
Jegyár: 1000,- Ft

 

Kisterem: GUMIPOP
Stílus: indie, electropop, grime

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó