Pulzar

Partyajánló

Dr. Motte – 20 év techno a Merlinben

Fellépők
Dátum 2009. november 20.
Stílus House, Tech-house, Techno
Dr. Motte – 20 év techno a MerlinbenNovember 20-án túlcsorduló boldogsággal révedünk a ‘90-es évek hangulatában a Love Parade legendás alapítójával, Dr. Motte-val. A nagyteremben autentikus körítést ad a réges-rég nem praktizáló Bernath/y & Son live-actje és Budai komoly őstechno gyűjteménye. TB Gon tőle meglepő warmupot szolgál, az előtérben meg a rave vonulat modern vonzatát boncolgatja Popbitch és a dj-dobosok csimborasszója, Rabbi Williams. Béke, Boldogság, Briós!

Dr. Motte – 20 év techno a Merlinben

November 20-án túlcsorduló boldogsággal révedünk a ‘90-es évek hangulatában a Love Parade legendás alapítójával, Dr. Motte-val. A nagyteremben autentikus körítést ad a réges-rég nem praktizáló Bernath/y & Son live-actje és Budai komoly őstechno gyűjteménye. TB Gon tőle meglepő warmupot szolgál, az előtérben meg a rave vonulat modern vonzatát boncolgatja Popbitch és a dj-dobosok csimborasszója, Rabbi Williams. Béke, Boldogság, Briós!

Áradjon a szerelem a hangszórókból, érezzük az egységet! Visszanyalunk a zene internacionális nyelvén a ’90-es évek elejére, amikor az acid forradalmi hevületében szublimálódtak molekuláris szintre a partizó technokraták, hogy végül univerzális szuperegóvá zsibbadjanak a hangár méretű, indusztriális tánctereken. Vendégünk a Love Parade legendás alapítója, Dr. Motte nem egy specifikus stílust képvisel, hanem magát az érzést, amely hajnali fél négykor önti el az embert egy berlini klubban…  Szettjei végtelenek, telis-tele atmoszférikus, mágikusan felemelő pillanatokkal. Klasszikus számai a zenetévé-generáció imádott himnuszai lettek, így a Westbammel közös ’Sunshine’, vagy a ‘Klang der Familie’ a 3Phase-zel. ’82-től iduló munkássága alatt fontos szerepe volt az addig csak földalatt létező elektronikus tánczene széles rétegekhez jutattásában. Milliós tömegeket mozdított meg az együvé tarztozás üzenete a világ számos pontjánhosszú évekig. A többit ismeritek, süssön hát ki a nap a DJ pult felett, legyen miénk a briós!

Játékok:

NYERJ JEGYET: Ha a Facebook profilunkon bejelölsz rajongónak, vagy már most is az  vagy, páros jegyet és ingyen italokat nyerhetsz: www.facebook.com/​Hypnosis.Events és még egy lehetőség: www.merlinbudapest.org

 

Fellépők:
Dr. Motte (Love Parade, www.drmotte.de) - Back to the ’90s set!
Budai
Bernath/y & Son live
TB Gon
Popbitch
Rabbi Williams

 

Savas L.E.D-Vizuál: Skylab VJs (Cinetrip) - 15.000 pixelen

 

Linkek:

Facebook - www.facebook.com/​Hypnosis.Events
Hypnosis Blog - www.hypnosis.hu
Soundcloud - www.soundcloud.com/​Hypnosis
Twitter - http:/​/​twitter.com/​HypnosisEvents
Dr. Motte - http:/​/​www.drmotte.de
Dr. Motte - http:/​/​www.myspace.com/​doctormotte
Budai - www.myspace.com/​djbudai
TB Gon - http:/​/​www.myspace.com/​tbgon
Popbitch - http:/​/​www.myspace.com/​szobakutya
Rabbi Williams - http:/​/​www.myspace.com/​gorethodox
MySpace - www.myspace.com/​HypnosisClub
LastFM - www.last.fm/​user/​HypnosisEvents
HypnosisTV - http:/​/​bit.ly/​HypnosisYouTube  

Archív partyajánlók

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó