Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

NEUROPHUNKED E06 with MASHEEN (UK) @ IH Rendezvényközpont

Fellépők
Dátum 2009. október 23.
Helyszín IH Rendezvényközpont, Szeged
Stílus Electro
NEUROPHUNKED E06 with MASHEEN (UK)2009.október 23-án a NEUROPHUNKED sorozat 6. epizódját köszönthetjük az IH Rendezvényközpontban.IH Rendezvényközpont

NEUROPHUNKED E06 with MASHEEN (UK) @ IH Rendezvényközpont

2009.október 23-án a NEUROPHUNKED sorozat 6. epizódját köszönthetjük az IH Rendezvényközpontban.

NEUROPHUNKED E06 with MASHEEN (UK)

2009.10.23. Szeged, c

Mint azt már megszokhattátok, a sorozat mindig vendégül lát egy külföldi előadót. Most sem lesz ez másképp: A Technoid zászlós MASHEEN színesíti az este hangulatát, akit számos megjelenésével a DSCI4-en, valamint kiadványaival a Lost Soul, Sinuous, Sudden Def, Flatline labeleken egy ideje már a világnevek között emlegetünk. Az angol, produceri munkásságán túl, mint dj is a legjobbak közé sorolható. A DSCI4 turné örökös rezidense Amerikában és Kanadában, valamint az európai rendezvények rendszeres headliner-eként folyamatosan járja a világot. Masheen szettjei valahol a Neurofunk és Technoid között helyezkednek el félúton. A jellemzően tech hangzású, futurisztikus zenék tökéletesen illeszkednek a mixsorozattól megszokott hangulathoz. Az est minőségét az egyedülálló hangtechnika, professzionális fény és vizuál mellett, az igazán igényes helyszín biztosítja. Az alsó szinten az Innit által prezentált Dubstep parti várja a nagyérdeműt. 

Felső Szint:

-MASHEEN (UK)
-T.C. Crew

Alsó Szint:
innit vs Daggerin Soundsystem:

-DAGGERIN SOUNDSYSTEM Selectas: Ras T, Racka B
-GLOBE (T.C., Smoke|Break, SzegedenSzabadon)
-boc (Forecast, Bassism, RadioMi, innit)

Este 6 órától (és egész éjjel, a buli alatt is) Sárfi Annamária Gizella grafikus bemutatkozó kiállítását tekinthetitek meg, szintén az IH Caféban. A kiállítást megnyitja: Kovács Keve üvegtervező művész.

BELÉPŐ : 1000 Ft
Neurosense szalaggal: 800 Ft
80km-nél távolabbról: 500 Ft

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó