Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Az ANIMA SOUND SYSTEM és a CORVINTETŐ bemutatja: @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. október 16.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus Electro, House
Az ANIMA SOUND SYSTEM és a CORVINTETŐ bemutatja:Felsorolni is nehéz! Hollywoodi betétdal (State of Play), DJ Krush-sal közös turné, a nyári fesztiválokon a színpadot végigszántó energikus énekesnő, Fanni beépülése. Új dalok és régi slágerek turbófokozaton, diszkóritmusok és rockriffek, illetve a Switch Me On klipsikere után a régi formáját hozó Anima Sound System ismét Budapesten koncertezik.Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

Az ANIMA SOUND SYSTEM és a CORVINTETŐ bemutatja: @ Corvintető, Budapest

Felsorolni is nehéz! Hollywoodi betétdal (State of Play), DJ Krush-sal közös turné, a nyári fesztiválokon a színpadot végigszántó energikus énekesnő, Fanni beépülése. Új dalok és régi slágerek turbófokozaton, diszkóritmusok és rockriffek, illetve a Switch Me On klipsikere után a régi formáját hozó Anima Sound System ismét Budapesten koncertezik.

Az ANIMA SOUND SYSTEM és a CORVINTETŐ bemutatja:

Anima Sound System-koncert, Tits & Clits, Pándi Balázs exkluzív Miami Bass dj-set, Misandry

 

Ahogy már tőlük megszokhattuk, nem egy "sima" koncertet adnak, sőt, a baráti fellépők és vendégeik számát tekintve inkább fesztiválnak aposztrofálhatnánk az október 16-i corvintetős Anima-megmozdulást.


A szexi és megátalkodottan frankofón MISANDRY csajduó melegíti elő a hangulatot, majd a LO-FI STEREO vezeti be a közönséget a dúdolhatóan primkó garázsrockba. Többen már a "a magyar White Stripes-ról" beszélnek, nem minden igazságtartalom nélkül. A garantált bulizásról a Tits & Clits gondoskodik majd a Prieger Zsolt és Németh Gergő vezette, éppen tizedik albumán dolgozó Anima Sound System koncertje után. Ők azok, akik a Kollektiva-bulikon megőrjítik a partyarcokat, dalaik a listákon: az utóbbi évek legnagyobb hazai elektro-meglepetései, akikről maga Felix Da Housecat, az extravagáns amerikai dj-producer is megmondta: Srácok, esszenciális a Daft Punk-remixetek. A budapesti ravereknek közben megjelent új EP-je egy amerikai kiadónál. Nagy seggrázás várható, amit a kellőképpen őrült, überszexi és politikailag inkorrekt Miami Bass-settel készülő Pándi Balázs, dzsesszdobos, dj, világsztárokkal együttműködő gulyás- és drillandbassbajnok - aki mellesleg az Anima SS cool-listájának kirobbanthatatlan első helyezettje - fokoz majd reggelig. Írjuk azt, hogy garantált megőrülés lesz? Igen, írjuk.


Időpont: 2009. október 16. péntek 22:00
Helyszín: Corvintető, Budapest

Jegyár: 1000,- Ft

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó