Pulzar

Partyajánló

Jojo Mayer & Uno Y Medio & DJ Cadik

Fellépők
Dátum 2009. szeptember 22.
Stílus Jazz, Breakbeat, Dubstep, Drum and Bass
Jojo Mayer & Uno Y Medio & DJ CadikImmár harmadszor jön a Jojo Mayer`s Nerve Magyarországra.

Jojo Mayer & Uno Y Medio & DJ Cadik

Immár harmadszor jön a Jojo Mayer`s Nerve Magyarországra.

Jojo Mayer & Uno Y Medio & DJ Cadik @ A38, szeptember. 22. kedd

A svájci Jojo Mayer 2 évesen kapta első dobszerkóját és a 18-at betöltve megfordult az összes jelentős jazz fesztiválon (North Sea Jazz Fest. Montreal-i, Nizza-i, Athén-i, stb...) Dolgozott szinte mindenkivel, aki számít Európában (pl. dj Spooky-tól kezdve a Vienna Art Orchestra-ig sok tucat formációval készitett felvételeket), majd 1991-ben New York-ba tette át székhelyét. Körbeutazta a világot,  dobfelszerelést tervezett neves cégeknek (Jojo Mayer`s Fierce Ride+Fierce Crash tányérok a Sabian-nek, Jungle Kit dobszerkó a Sonor-nak vagy a Jojo Mayer-féle verők a Vic Firth-nek). Csapatával, a Nerve-vel szabadon improvizálnak a modern elektronikus zene nyelvezetét használva, legyen az dobbasszus, breakbeat, dub, garage vagy dubstep. A táncoltató élőzenei Nerve jammelések során Jojo a szemplerek mintavételezését és a modern elektronikus zenék szerkesztési elvét veti be. A 2007-ben megjelent, a dobosok titkos fegyvereit felsoroltató oktató DVD-jének minden csínját-bínját bevető dobos és együttese mindent meg fog tenni, hogy a hallgatóság táncra perdüljön.

 Az Uno Y Medio a Másfél legújabb vállalkozása: a megszokott koncertrepertoárba be nem férő számtöredékek egységes koncepcióvá formálva a d'n'b és a jungle jegyében. Ez a Uno Y Medio (Másfél Special) projekt, melyben a zenekar tagjai a Rewind lemezlovasaival organikus kapcsolatot alkotnak. A ceremóniamester poszton MC Zeek (Rewind Allsoundz) tündököl és büntet, ha kell. Elképesztő sodrás, lüktetés, meditáció, elszállás.

Zeek mellett a Rewind klubestek másik rezidense sem marad otthon. A  Tilos Rádiós veterán, a nemrég dupla albummal jelentkező Membran downtempo projekt tagja, Cadik híresen eklektikus ízlésével keresi meg a változatos ritmusokkal ellátott korongjai helyét az est folyamában.  A hiphoptól drum and bass-ig minden elszabadulhat a manapság díjnyertes filmzenével büszkélkedhető alkotó.

Jojo Mayer cikkek:

 quart beszamolo 2007: http:/​/​quart.hu/​cikk.php?id=1351

quart interju 2007: http:/​/​quart.hu/​cikk.php?id=1358

 freee interju 2005:  http:/​/​cop.underground.hu/​temp.articles/​freee_0501jojomayer.html

Linkek:

 http://www.jojomayer.com

 http://allsoundz.com/

 http://myspace.com/cadikofmembran

 http://myspace.com/_c0p

Archív partyajánlók

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó