Pulzar

Belépő
Mindenkinek800 Ft

Partyajánló

Earwig pres. Futurevibez @ Tudomány és Technika Háza

Fellépők
Továbbá még: Axim, Levo, Greenhell
Earwig pres. FuturevibezÜdvözlet minden fesztiválról, nyaralásból, vidékről vagy külföldről...egyszóval a világ minden pontjáról hazatérő vagy visszatérőnek.Tudomány és Technika Háza

Earwig pres. Futurevibez @ Tudomány és Technika Háza

Üdvözlet minden fesztiválról, nyaralásból, vidékről vagy külföldről...egyszóval a világ minden pontjáról hazatérő vagy visszatérőnek.

" Reméljük hogy sziesztával és forró hangulatú sötét éjszakákkal vagy vízparti nappalokkal telt a nyaratok, amiben mi is igyekeztünk közreműködni a júliusi Futurevibez Summer Open Air keretein belül. Soron következő Ősz nyitó dobbasszus szeánszunkat, a megszokott helyen, a Tudomány és Technika Házában (TEKA) tartjuk Szeptember 18-án, Pénteken. Az est két vendég lemezlovagja: Axim és MGL."

- buli neve Earwig pres. Futurevibez

- buli időpontja 2009. 09. 18.

- buli helyszíne: Kecskemét, Tudomány és Technika Háza (Rákóczi u. 2.)

- belépő ára: 800 HUF

- fellépők neve

 

Ajánló:

 

Axim (Radio Café > Szolfézs)

Mgl (drumDaram)

Levo (Technorganic, Foul Play Rec.)

GreenHell (Penitentiary)

 

 

 

AXIM (Radio Café 89,6 > Szolfézs)

 

A budapesti radiocafé98.6 szombat esténként jelentkező Szolfézs műsorának szerkesztő-műsorvezetője, dj-je aktuális vendégünk. Műsoraiban olyan neves előadókat látott vendégül az elektronikus szcénából mint a Noisia, a State Of Mind, Squire, Phace, Friciton, Commix avagy Shy FX, a teljesség igénye nélkül. Zenei frisseségének titka sokoldalú zenei érdeklődése és kapcsolatrendszere, melyek révén régi motorosok és új tehetségek zenéi jutnak el hozzá. Aximot a korai Virus hangzás fertőzte meg (Wormhole LP), mely kirángatta a hip-hop világából. Mixeit könnyed megoldások, dupladroppok és harmónikus stílus viharok keverednek, így, bátran állíthatjuk, hogy egy sokoldalú, izgalmas szettet hallhatunk tőle ez alkalommal is.

 

 

MGL (drumDaram)

 

A békéscsabai drumDaram formáció egyik alapítója és jelenleg is aktív tagja. Sokfelé hallhattátok már játszani az országban (Rewind, Hegyalja, No Man's Land, stb...). Szettjeiben a drum and bass széles palettájáról szelektál, az atmoszférikus hangzásvilágtól kezdődően, a drumfunkon át, a sötét ipari hangokig, vagy lesüllyedve a legsötétebb bugyogós, kísérleti megoldásokig. Az ifjabb generáció okítására, megtalálhatóak lemeztáskájában a méltánytalanul elfeledett, régebbi, lassacskán poros korongok is.

 

Jegyár: 800 HUF

Kapunyitás: este 10 óra

Cím: Kecskemét, Rákóczi u. 2.

 

Kapcsolódó linkek:

 

http:/​/​www.myspace.com/​szolfezs

http:/​/​www.myspace.com/​_mgl_

http:/​/​www.myspace.com/​futurevibezevents

http:/​/​www.myspace.com/​ghbreakz

http:/​/​www.myspace.com/​levodnb

http:/​/​www.antropos.hu

http:/​/​kecskemet.underground.hu

http:/​/​www.beats.hu

http:/​/​www.drumandbass.hu

 

 

Köszönjük!

 

üdv,

Earwig Crew

 

 

__________ ESET NOD32 Antivirus - Vírusdefiníciós adatbázis: 4380 (20090829) __________

 

Az üzenetet az ESET NOD32 Antivirus ellenõrizte.

 

http:/​/​www.eset.hu

 

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2011-01-15] Futurevibez Oldschool Night
    @ Tudomány és Technika Háza

    2011 első kecskeméti drum and bass bulijával jelentkezünk Január 15-én, szombaton. Az új esztendőt új helyszínen kezdjük, mert sokan jeleztétek, hogy a TEKA alkalmasabb lenne a bulikhoz. A januári bulit az old school zenéknek szenteljük, amolyan múlt idéző hangulatú, rég nem hallott korongokkal. Februárban pedig egy különleges bulival várunk benneteket, melynek vendége lesz többek között a világszerte elismert, és a kecskeméti közönség által is igenkedvelt: CHRIS.SU. A többi egyelőre maradjon titok!
  • [2009-10-22] Jóképű Klub
    @ Tudomány és Technika Háza

    Madox, Nigel Snorter, Balakrishnan, Little Fe

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó