Pulzar

Partyajánló

Cinetrip Plein air – szabadtéri egésznapos vízparti @ Coke Club

Fellépők
Dátum 2009. július 18.
Helyszín Coke Club, Siófok
Stílus House, Breakbeat
Cinetrip Plein air – szabadtéri egésznapos vízpartiAz idei a második nyár, hogy egésznapos szabadtéri Cinetrip Plein air parti várja a siófoki CokeClub sütkérezőit, pancsolóit, éjjeli bulizóit. A július 18-án reggel 10-kor induló audio-vízuális program követi a napszakok ritmusát, és a remények szerint elűz minden arratévedt viharfelhőt.Coke Club

Cinetrip Plein air – szabadtéri egésznapos vízparti @ Coke Club

Az idei a második nyár, hogy egésznapos szabadtéri Cinetrip Plein air parti várja a siófoki CokeClub sütkérezőit, pancsolóit, éjjeli bulizóit. A július 18-án reggel 10-kor induló audio-vízuális program követi a napszakok ritmusát, és a remények szerint elűz minden arratévedt viharfelhőt.


A Siófoki Nagystrand legtengeribb hangulatú szelete, vakító homokjával, kényelmes napozóágyaival, a Balatonban is sürgölődő pincéreivel a pihenés és szórakozás mini-paradicsoma, amelyet a Cinetrip az idén is két alkalommal varázsol LED mágiájával, performanszaival és speciális DJ-szettjeivel futurisztikus vízpartivá.

A Balaton faunáját reggeltől hajnalig virtuális papucsállatkák, medúzák, tengeri sünök valamint hófehér és napbarnult sellők színesítik, a hullámok közé DJ-szettek hanghullámai keverednek, tűz a vízben, és kezek a levegőben. A Rudas zárt tereihez – és éjszakai szórakozási formájához - képest itt érdemes kihasználni az egész napot, a klub területén úszómedence és nyári – füves, homokos és salakos - sportpályák várnak, és nem utolsó sorban már reggel nyit a bár!

A július 18-i Cinetrip Plein air programja

A Balaton közvetlen partján a Cinetrip nyáriasított verziójával, rezidenseinek napsütötte-szettjeivel találkozhatunk - két tánctéren (a homokon és a vízben).

Reggel tíztől Jácint és Kaszi ambient hanghullámai segítik a barnulást és űzik el a káros ultraibolya sugarakat, a koradélutáni hőségben Sanyi „Give me the Sunshine” szettje napolajozza a kedélyeket, majd Grasshop készíti elő a naplemente hangulatot. 20:35 körül, a naplemente idején már Marvin zenéjére vizibiciklizhetünk át a vizi-négynegyedbe, az éj leple alatt pedig a három sokat-látott, sokat-hallatott biztos kezű-fülű mester, Waxman, Superman és Palotai zenéi hozzák vissza legsúlyosabb tengerparti buli-élményeid valamelyik kult-nyaralószigetről.

A látvány nano és Spacedevil, azaz a Skylab VJs from Space tervei szerint és megvalósításában bolondítja meg a csillagos eget: óriás LED-installáció a víz felett, 45000 pixelen. Az este folyamán a Rudasból ismert performanszok vízparti verziói bukkannak fel a tér különböző pontjain.

A papucs ezúttal a forró homok miatt ajánlott, és most a magas faktorú naptejet se felejtsd otthon!

A következő Cinetrip Plein air a háromnapos Sleepless 72 fesztivál keretében, augusztus 22-én kerül megrendezésre (a non-stop fesztivál aug.20. déltől 23. délig tart)

FELLÉPŐK:

DJ-k:

Suntangokicks: Jácint, Kaszi, Sanyi, Grasshop

Moonwalkers: Marvin, Waxman, Superman, Palotai

(Marvin, Palotai, Sanyi, Superman és Waxman egy-egy mixébe belefülelhettek a CokeClub oldalán)

Vizuál:

Skylab – VJs from Space

Performanszok:

Duotrixx (tűzzsonglőrök), Fényeső (lézer)

Támogatók:
Coca Cola

Kapcsolódó oldalak:

Cinetrip Party Brand: http:/​/​www.cinetrip.hu
Cinetrip myspace/Skylab: http:/​/​www.myspace.com/​cinetrip
Grasshop: www.hypnosis.hu
Jácint: www.myspace.com/​jacintka
Kaszi: http:/​/​www.radiocafe.hu/​index.php?op=musorcontent&id=4&sid=74&mid=158
Marvin: http:/​/​www.myspace.com/​marvinsan
Palotai: www.palotai.hu
Sanyi: http:/​/​myspace.com/​sanyi_tilos
Superman http:/​/​zene.hu/​mazeszak/​reszletek.php?id=16461
Waxman: http:/​/​www.myspace.com/​vittoriowaxman

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó