Pulzar

Partyajánló

Tápió in Love @ Autósmozi

Fellépők
Dátum 2009. június 19. – 2009. június 20.
Helyszín Autósmozi, Nagykáta
Stílus House
Tápió in LoveHarmadik szezonját tölti a Tápió in Love csapata a nagykátai Autósmoziban. A helyszín magáért beszél. A vizuális látványa a maga 100m2-es felületével egyedülálló.Autósmozi

Tápió in Love @ Autósmozi

Harmadik szezonját tölti a Tápió in Love csapata a nagykátai Autósmoziban. A helyszín magáért beszél. A vizuális látványa a maga 100m2-es felületével egyedülálló.

Június 19-én pénteken, Retro & Funky Night-al kezdődik az idei szezon az  Autósmoziban. Az több évtizedes múltal rendelkező Dj  Szappanos nem ismeretlen a retrot kedvelők körében. Mellette fellép Dj Jayson, aki méltó kiegészítése a „nagy öregnek”.

Június 20-án szombaton az elektronikus zenéé a főszerep. Tápió in Love szervezői az idei évben kiemelt hangsúlyt fektetnek a környezetvédelemre. Ennek legjobb példája a május 23-án megtartott akciójuk amelynek keretében a Tápió folyó egy szakaszát tisztították meg a szeméttől.

Megtekintheted itt a videót az akcióról.

A mendei Club Prince legénysége lép fel az est folyamán. Nigel Snorter a Hairy, az I love Deep és a Club Prince rezidense jól ismert mindenki számára. Pár éve beverekedte magát a hazai top lemezlovasok társaságába. Sokunk első zenei élménye a Virus partykhoz köthető, Benji annak szervezője és rezidense volt manapság a mendei Club Prince rezidensi posztjából ontja a jobbnál jobb szetteket magából.

A Mission partyk rezidense Nic Kayes szép sikereket könyvelhet el 2009-ben. Rendre sikeres rendezvényeket bonyolít és a közönség is pozitív visszajelzésekkel illeti. A tavalyi évben már megismerhette a Tápió in Love közönsége is Peet Cale legendás warm up szettjét. Ezt 2009-ben sem kell nélkülözniük. Dawe Staff & Roländ a két rezidens ismét csak a legjobb bakelit lemezeit veszi elő, hogy a fekete korongok betöltsék az éj csendjét.

 

Italakciók, ajándék cd-k, welcome drink.

www.tapioinlove.hu

 

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó