Pulzar

Partyajánló

Tápió In Love @ Autósmozi

Fellépők
Dátum 2009. július 4.
Helyszín Autósmozi, Nagykáta
Stílus House
Tápió In LoveSzombaton kerül megrendezésre a nagykátai Autósmoziban a Tápió In Love csapatának következő rendezvénye Goodspeed főszereplésével.Autósmozi

Tápió In Love @ Autósmozi

Szombaton kerül megrendezésre a nagykátai Autósmoziban a Tápió In Love csapatának következő rendezvénye Goodspeed főszereplésével.

Tápió In Love: Goodspeed szombaton az Autósmoziban

 

Nemrégiben jelent meg mixlemeze, amely a Space Disco címet viseli. A turné a lemezzel jelenleg is zajlik és ennek egyik állomása lesz a szombati Autósmozis móka. A lemez rengeteg pozitív kritikát és visszajelzést kapott a szakma és a közönség soraiból is. Goodspeed a szakma egyik nagy öregjének számít, mondhatjuk ott volt az elektronikus zene alapkőletételénél. Folyamatosan képes volt megújulni és a figyelmet magára irányítani. Szombaton te is figyelheted milyen az amikor nem egy plasztik nő van a pultban hanem egy LEMEZLOVAS!

A forró nyári estét ezúttal is a „legendás” warm up lemezlovas a house zene Michael Jacksonja  kezdi, ő Peet Cale a Pöli által vezényelt Made Inn egyik oszlopos tagja. A Moti Brothersből Nortio a napokban megjelenő szerzői albumukról és az eddigi munkásságukból mutat be jó néhány gyöngyszemet. A szigorúan csak bakelitről művészkedő Dawe Staff és Roländ a frissen vásárolt lemezeket pakolja a nagyérdeműnek az est folyamán.  Nic Kayes a Mission partyk és Tommy a NOP rendezvények rezidensei zárják ezt a kellemes nyári éjszakát ahol ismét táncba hívnak a dallamok. A szervezők példaértékű tisztítási akciójáról itt tekinthetitek meg a videót.

 

http:/​/​www.alternativenergia.hu/​wp-content/​themes/​alternativenergia/​videok.php?videoid=22

www.tapioinlove.hu

www.alternativenergia.hu

(a.r.c.pr)

 

Line up:

22:00 -23:30 Peet Cale

23:30 -00:30 Nortio from Moti Brothers ( live )

00:30 -01:30 Dawe Staff & Roland ( just vinyl )

01:30 -02:45 Goodspeed

02:45 -03:45 Nic Kayes

03:45 -05:00 Tommy

 

EXTRA:  100m2 Vizuális vetítés

 

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó