Pulzar

Partyajánló

Csütörtökön ismét Compact Disco a Coolban! @ Cool Café

Fellépők
Dátum 2009. április 9.
Helyszín Cool Café, Budapest
Stílus House, Tech-house, Techno
Csütörtökön ismét Compact Disco a Coolban!Végre újra felköthetjük az alsóneműt, hogy a nagy tánc hevében el ne hagyjuk: a Thursday Progression estek gyöngyszeme ugyanis végre újra ismét megrendezésre kerül a kedves kis underground klubban, a Coolban!Cool Café

Csütörtökön ismét Compact Disco a Coolban! @ Cool Café

Végre újra felköthetjük az alsóneműt, hogy a nagy tánc hevében el ne hagyjuk: a Thursday Progression estek gyöngyszeme ugyanis végre újra ismét megrendezésre kerül a kedves kis underground klubban, a Coolban!

A nagy húsvéti készülődés, sikálás és sütés-főzés otthoni mizériájából valóságos felüdülés lesz kiszakadni egy jó kis rongyrázásra április 9-én este. A termékeny tavasz ezúttal két vendéggel köszönt a Compact Disco-ra: Randall és Stamp érkezik rügyet fakasztani Schiipman meghívásának eleget téve.

 

Randall a test-beszéd-technikus, aki Bodytalk műsorával és estjeivel már rég a szívünk csücske lett, sőt még annál is előbb! Olyan legendás klubok közönsége foglalja imába nevét a mai napig, mint a néhai C2, Pacha és Home, vagy a legutóbbi, a Club Prince. Az elmúlt 10 év sűrű volt és tevékeny Randall számára: a fellépések mellett rádiózásra, kiadói munkákra és partiszervezésre is futotta idejéből. Rádió 1, Radio DeeJay, Underground Records – csak néhány kiemelkedő embléma, melyek útja során zászlajára kerültek. Az örökké nyughatatlan, folyton újabb ötletekkel előálló Justmusic-rezidens most éppen zenekészítői vénájára gyúrt rá komolyabban. Ennek eredményeként megjelenéssel kecsegteti a híres brit kiadó, a Toolroom Records is! A Compact Disco házigazdájával, Schiipmannel emellett új, közös projektet indítottak, Penetrate néven. Randall tehát pörög és pörget, ezúttal a Compact Disco elő-húsvétján locsolja majd meg szaftos groove-okkal a táncparketten állókat!

 

Aki pedig minderre még rátesz egy lapáttal – vagy ráönt egy vödörrel: Stamp, az újabbik DJ-nemzedék egyik legsikeresebb képviselője. Nevével és szettjeivel rendszeresen találkozhattunk például a Dokkolón már a kezdetektől, de pörgetett a Home, a Pacha és a Flört DJ-pultjában állva is, mi több: sokáig szervezte a Justmusic Happy Monday műsorait is mint a házigazda lelkes segítője. Stamp nem először játszik Schiipman-féle klubesten, ugyanis a Bonus Track éjszakákon is több alkalommal volt a Cool egyik hangulatfelelőse.

 

Száz szónak is egy a vége: ne törjetek le, mint a bili füle otthon punnyadva a nagy ünnep előtti őrületben! Irány a garantáltan hímestojás- és nyuszifülmentes, de annál izgalmasabb Compact Disco április 9-én újra a Coolban!

   

 

 

 

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2009-02-27] Yvel & Trista és Lank a Coolban
    @ Cool Café

    Fellépők: Yvel & Tristan, Lank
  • [2005-03-19] Drumloop Special
    @ Cool Café

    A Drumloop Production szervezésében megrendezésre kerülő Drumloop Special második állomásához érkezett. Az est nem titkolt célja hogy kicsit a Drumloop -os művész urakról szóljon:) ...ezért mindhárman különleges szettel készülnek: Carco új élő szettjét teszteli majd. Nem teljes felszereléssel ugyan, de teljes erőbedobással azon lesz, hogy megmutassa mitől döglik a légy:) Azt mondta, hogy Fixmertől sokat tanult - kíváncsian várjuk!!!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó