Pulzar

Partyajánló

Rewind presents Rewind Special Detroit Forever @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. április 8.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus Drum and Bass
Rewind presents Rewind Special Detroit ForeverAz elmúlt évek Detroit és Budapest klubközi járatain jó néhány komolyabb név megfordult: Slum Village, Phat Kat, Invincible, Illa J, és most újabb nevet pipálhatunk ki az utaslistán. Az a Black Milk lesz a Rewind Special vendége, aki a poszt Dilla éra legkiemelkedőbb detroiti producere, de persze egyben MC is.Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

Rewind presents Rewind Special Detroit Forever @ Corvintető, Budapest

Az elmúlt évek Detroit és Budapest klubközi járatain jó néhány komolyabb név megfordult: Slum Village, Phat Kat, Invincible, Illa J, és most újabb nevet pipálhatunk ki az utaslistán. Az a Black Milk lesz a Rewind Special vendége, aki a poszt Dilla éra legkiemelkedőbb detroiti producere, de persze egyben MC is.

Black Milk a Dirty District című Slum Village albumon került bele a sűrűjébe, később a BR Gunna trió részeként dolgozott. 2006-os EP-je, a Broken Wax és az azt követő Popular Demand már nem csak az undergroundban, hanem egész Amerikában és a független hiphopra kifejezetten fogékony Európában is befutott. Black Milk amellett, hogy nyakig benne van a detroiti körforgásban, olyan nevekkel dolgozik együtt, mint Sean Price, Kardinal Offishal, Pharoahe Monch, One Be Lo, Pete Rock vagy Planet Asia és még Dr. Dre kiadójánál is kijött egy anyaggal.

 

Black Milk Budapesten egyrészt Tronic című második nagylemezét reklámozza, másrészt az emblematikus Slum Village-taggal, Elzhi-jal érkezik, akinek legutóbbi, The Preface című szólóalbumának alapjait szintén a rendhagyó tejesember szállította.


A bemelegítést az est egyik házigazdája DJ Cadik prezentálja Mc Zeek kíséretével. Külföldi vendégeink után Palotai Zsolt veszi át az irányítást hajnalig.


Időpont: 2009. április 8. 21:00
Helyszín: , Corvintető (1085 Budapest, Blaha Lujza tér 1.)

Jegyvásárlás, csak a helyszínen, este 21:00-től

Jegyár: 1500,- Ft

 

Infoline:

+3620.772.2984

 

Linkek:

www.myspace.com/​blackmk

www.myspace.com/​zhifi

www.rewind.hu

www.palotai.hu

www.myspace.com/​djpalotai

www.myspace.com/cadikofmembran

www.myspace.com/​membranmusic

www.antropos.hu

www.corvinteto.com

http:/​/​myspace.com/​corvinteto

http:/​/​facebook.com/​group.php?gid=41836009606

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó