Pulzar

Belépő
Mindenkinek500 Ft

Partyajánló

RobotRock @ Menta Terasz

Fellépők
Dátum 2009. április 3.
Helyszín Menta Terasz, Budapest
Stílus Electro, Indie, Disco
RobotRockA következő RobotRock bulira április 3-án, pénteken kerül sor, ismét a Menta Teraszon. A korábban elmaradt koncertjét most pótolja a balassagyarmati The Ghouls, akik itt mutatják be először a pár hete elkészült EP anyagát. Megosztják még a színpadot az indie-t játszó Juice Markkal is.Menta Terasz

RobotRock @ Menta Terasz

A következő RobotRock bulira április 3-án, pénteken kerül sor, ismét a Menta Teraszon. A korábban elmaradt koncertjét most pótolja a balassagyarmati The Ghouls, akik itt mutatják be először a pár hete elkészült EP anyagát. Megosztják még a színpadot az indie-t játszó Juice Markkal is.

 

2009.04.03. péntek 21.00

Menta Terasz
1026 Bp. II. kerület, Margit körút 14.

Line-up:
Juice Mark

The Ghouls

RobotRock Djs

Visual: Vj Digitalistik

Belépő: 500 HUF

 

RobotRock

A RobotRock egy 2007-ben alakult bulisorozat, melyet 4 középiskolai jóbarát Geri, Pedro, R'Jean és Buzzlight alapított Budapesten. Az első bulit, Geri szülinapjának alkalmából tartották 2008 májusában, ami olyan jól sikeredett, hogy a fiúk újra és újra összeálltak, hogy kisebb bulikat csináljanak. 2008 szeptemberétől már komolyabb bulikat szerveznek, melyeknek célja az olcsó belépő és ital árak mellett, igényes szórakozást nyújtani, teljesen baráti hangulatban, mintha csak egy óriási házibuliban lenne az ember. Fontosnak tartják, hogy az élő zene is helyet kapjon a repertoárban, ezért mindig egy vagy akár több fellépő zenekar is. Ez a RobotRock érzés.

 

 

The Ghouls

2008. március 14-én adta első, bemutatkozó koncertjét a fővárosban a balassagyarmati The Ghouls. A roppant fiatal srácok olyan hangulatot teremtettek, mintha éppen a 70-es években járnánk, egy a Joy Division előtt játszó banda koncertjén. De nemcsak a zenészek, hanem az együttes is nagyon friss, annyira, hogy 2008 elején alakultak. Az énekes Komjáti Gergő és a gitáros Szabó Máté már évek óta ismerték egymást, gitároztak, csodálták a 60-as, 70-es évek bandáit és imádták őket a csajok, így innen már egyenes út vezetett a bandaalapításig. Kerítettek egy dobost és máris nekiláttak a dark rave őrület terjesztésének. Azóta Gergő más együttesben gitározik és Máté vette át a frontemberi teendőket, de a lelkesedés a régi. Nemrég készült el első EP anyaguk, ezt mutatják be a koncerten is.

 

Juice Mark

Az együttest Barni (gitár és ének) alapította Déévvel (basszusgitár) augusztusban. Lali, a dobos, másfél hónappal ezelőtt került a képbe, több doboscserét követően. Az első koncertüket csak nemrég adták ebben a felállásban, de sorban készülnek a dalok és március 30-án az első felvételek is. A stílus pop-rock-britgitárzene-indie-rock'n'roll-punk keverék. A srácok nagyon fiatalok és nagyon elszántak, érdemes rájuk odafigyelni.

 

 

 

http:/​/​www.myspace.com/​juicemark

http:/​/​www.myspace.com/​theghoulshungary

http:/​/​www.myspace.com/​robotrockmusik

 

 

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó