Pulzar

Belépő
Mindenkinek600 Ft

Partyajánló

RobotRock @ Menta Terasz

Fellépők
Továbbá még: VJ Digitalistik
Dátum 2009. május 1.
Helyszín Menta Terasz, Budapest
Stílus Electro
RobotRockA munka ünnepén sem pihennek a RobotRock srácok. Május elsején a !Nylon Me garantálja az őrületet a Menta Terasz színpadán. A három fiú, egy lány felállás eredményeként létrejövő pornó elektró, trash/post punk egyesülését mindenkinek látnia kell.Menta Terasz

RobotRock @ Menta Terasz

A munka ünnepén sem pihennek a RobotRock srácok. Május elsején a !Nylon Me garantálja az őrületet a Menta Terasz színpadán. A három fiú, egy lány felállás eredményeként létrejövő pornó elektró, trash/post punk egyesülését mindenkinek látnia kell.

2009.05.01. péntek 22.00

Menta Terasz
1026 Bp. II. kerület, Margit körút 14.

Line-up:
!Nylon me
RobotRock Djs

Visual: Vj Digitalistik

Belépő: 600 HUF

 

RobotRock

A RobotRock egy 2007-ben alakult bulisorozat, melyet 4 középiskolai jóbarát Geri, Pedro, R'Jean és Buzzlight alapított Budapesten. Az első bulit, Geri szülinapjának alkalmából tartották 2008 májusában, ami olyan jól sikeredett, hogy a fiúk újra és újra összeálltak, hogy kisebb bulikat csináljanak. 2008 szeptemberétől már komolyabb bulikat szerveznek, melyeknek célja az olcsó belépő és ital árak mellett, igényes szórakozást nyújtani, teljesen baráti hangulatban, mintha csak egy óriási házibuliban lenne az ember. Fontosnak tartják, hogy az élő zene is helyet kapjon a repertoárban, ezért mindig egy vagy akár több fellépő zenekar is. Ez a RobotRock érzés.

 

 

!Nylon Me

„Ha a !nylon me-t alkotó elemeket kellene definiálni akkor valahol a pornó elektro, a trash, a techno és a post punk körül kellene szétnézni, de igazából semmi sincs kizárva, folyamatosan változunk, és könnyen előfordulhat hogy legközelebb, amikor találkozunk, éppen az I’m Still Standinget üvöltöm majd egy asztal tetején táncolva.”

 

Tagok:

VALENTINE: programming/keyboard/vocal

KINDER: screaming/lead vocal/stepdance

SAMANTAH!: guitars/vocal/lookoftheyear

G!: mixing low-fi,feeling high-fi / receive the sonars

 

 

http:/​/​www.myspace.com/​nylonme

http:/​/​www.myspace.com/​robotrockmusik

 

 

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó