Pulzar

Belépő
Mindenkinek5 000 Ft
Elővételben 2008. december 30.-ig4 000 Ft

Partyajánló

Sound of Cream NYE 2009 @ Csónakház - Mammut

Fellépők
Dátum 2008. december 31.
Helyszín Csónakház - Mammut, Budapest
Stílus Trance
Sound of Cream NYE 2009Ismét eltelt egy év. Rengeteget dolgoztunk, hogy jó bulikat csináljuk Nektek. Így az elején talán nem is kezdhetnénk mással, mint egy köszönettel.Csónakház - Mammut

Sound of Cream NYE 2009 @ Csónakház - Mammut

Ismét eltelt egy év. Rengeteget dolgoztunk, hogy jó bulikat csináljuk Nektek. Így az elején talán nem is kezdhetnénk mással, mint egy köszönettel.

Megtiszteltetés volt számunkra, hogy elfogadtátok a „Sound of Cream”-et, és mára már elég sokan rendszeres látogatóivá is váltatok a sorozatnak. Sokszor nagyon nehéz volt egyes partikat megszervezni, de sikerült! Mára úgy érezzük, hogy már van helyünk a szakmában, és talán megérte csinálni… Egy biztos: Minden értetek, és a Trance zenéért van! Az évet pedig ott fejezzük be, ahol szerintünk elindult a MENNO DE JONG (NL) bulival 2008 szilveszterén.

Nagyon sokat gondolkodtunk, hogy mit is csináljunk ebben az évben. Mivel sokan voltak nálunk nehéz volt a választás, de egy valamit tudtunk, méghozzá, hogy az uplifting féle hangzás nem volt túl sokat hallható a „Sound of Cream” partikon. Erre jött az ötlet, hogy mi lenne, ha olyan DJ-t hoznánk, aki mind a két műfajban (uplifting, és progressive) megállja a helyét, és még nem is volt Magyarországon. Aztán úgy gondoltuk legyen nagyobb buli, és az egy DJ-ből csináltunk kettőt! Így a 2009-es szilvesztert ROBERT NICKSON (NL)( http:/​/​myspace.com/​robertnickson) , és a szintén holland DANJO (NL) (http:/​/​myspace.com/​djdanjo) társaságában töltjük. Természetesen itt nem ér véget a történet, mert meghívtuk Magyarország egyetlen trance rádiójának a Trancetream.FM-nek egyik legsikeresebb DJ párosát a POLEPOSITION-t is (www.trancetream.fm) , akik mellett mi magunk TEBRON, és ANTOOS is fellép majd!

A partira ZONA TAXI járatot is sikerült elintézni, ami a Mammut – Csónakház – Mammut viszonylatban fog kedvezményes áron közlekedni egész éjjel!

Italakciók:
Törley pezsgő: 2900 HUF/üveg
Cuba Libre: 800 HUF
Johnny Walker + RedBull: 1190 HUF

Afterparty a budapesti Tabulounge Music Club-ban reggel 05:00-től, ahol TEBRON, és ANTOOS mellett STERBINSZKY, SWEN és AARON DRAKO fog fellépni.

Belépő elővételben a Tabu Lounge Music Club-ban dec 19-én, és 30-án.

A köztes időben a Tabu szervezőségétől lehet átvenni! Érdeklődj az infó telefonszámon! Elővételben: 4000 HUF, a rendezvény napján, a helyszínen: 5000 HUF.

Cím: Csónakház - 1031 Budapest, Római part 30.
Infoline: +36-20/255-5658

http:/​/​www.soundofcream.com
http:/​/​www.tabulounge.hu

Kapcsolódó cikkek

  • Kedves techno közösség!

    "Büszkén jelentjük be exkluzív 24 órás rádióműsorainkat két ünnepi esemény; Tim Rives -, és az NGoHT 5. születésnapja alkalmából!"

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó