Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Need 4 Speed pres. X-Mass Special Edition @ K2, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. december 26.
Helyszín K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Stílus Drum and Bass
Need 4 Speed pres. X-Mass Special EditionA hollandokról tudjuk, hogy kemény zenét csinálnak és játszanak - elég ha a Noisiára vagy a Black Sun Empirere gondolunk -, és nincs ez máshogy Eye-D-vel sem.K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.

Need 4 Speed pres. X-Mass Special Edition @ K2, Budapest

A hollandokról tudjuk, hogy kemény zenét csinálnak és játszanak - elég ha a Noisiára vagy a Black Sun Empirere gondolunk -, és nincs ez máshogy Eye-D-vel sem.
Frank Nitzinsky egy Goes nevű kisvárosból indult, és mára már ott tart, hogy zenéjének  köszönhetően bejárta az egész világot. Játszott Amerikában, Spanyolországban, Németországban, Angliában, hogy csak egy párat említsünk. Ezúttal pedig Magyarországra látogat, méghozzá egy nem mindennapi buli keretében. Már megszokhattuk, hogy minden karácsonykor a Need 4 Speed  csapata egy Special X-mass partyt szervez, és nem lesz ez máshogy idén sem. A "hagyományoknak" megfelelően december 26.-án ismét a K2-ben a helye minden drum & bass kedvelőnek!

Eye D produceri karrierje 1998-ra vezethető vissza amikor is a Kultbox Records lecsapott két zenéjére ('The next world','The Rhythm'), és egy EP keretében 12"-esre égette őket Dj Hidden és Sandstorm zenéje mellett. Persze ez csak a kezdet volt, de az igazi áttörésre mégis 5 évet kellett várni, amikor is megjelent az 'Unicorn MF' című hatásvadász zenéje, mely egyenes út volt egy Citrus Recordingos felkéréshez. A CITRUS009-es kiadványon a honfitárs Black Sun Empire által remixelt 'Unicorn MF' csücsült, de ami ennél is nagyobb durranás volt az a BSE - 'Skin Deep (Eye-D remix)'! Azóta pedig évről évre nevesebb zenészekkel kollaborál - Noisia, Counterstrike, SPL, Evol Intent - és gyártja a sötétebbnél sötétebb táncparkett robbantó zenéket!

A nagyteremben továbbá a hazai mészárbasser Migu fogja pörgetni a lemezeket, illetve a szintén sötétzenékben magát otthon érző Mystification. A rezidensek részéről pedig Vida L-t és Soundhuntert hallgathatjuk majd, a kisteremben pedig Android & Khaist és a Rekorb & Igg párosok zenélnek.
Várunk tehát mindenkit szeretettel a X-mass Special Nighton!

2008/12/26

Need 4 Speed pres. X-Mass Special Edition


EYE-D [PRSPCT, Evol Intent, Citrus - NL]
Mystification [Black Hoe, Hard Line, Manticore]
Migu [Black Hoe]
SoundHunter [Need4Speed]
Vida L [Need4Speed]


NKOTB Stage:


Android & Khaist [NKoTB]
Rekorb & IGG [Cybershot]
Chain & Crocus [Amp_Air]
AQ [NKoTB]


Place: Club K2
Extras: Friendly Prices, Balloon
Entry: 1500HUF


http:/​/​www.myspace.com/​djeyed

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó