Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

WBR! BIG GIG @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Fellépők
Dátum 2008-12-13
Helyszín Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.
Stílus ismeretlen
WBR! BIG GIGAz áprilisban hatalmasat durranó Les Petits Pilous buli után végre ismét odateszi magát az atlétatrikós osztag. Legutóbb iderepített francia vendégeikhez hasonlóan újfent egy agyonhájpolt duót hoznak, de ezúttal London legbelsőbb bugyraiból.Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.

WBR! BIG GIG @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Az áprilisban hatalmasat durranó Les Petits Pilous buli után végre ismét odateszi magát az atlétatrikós osztag. Legutóbb iderepített francia vendégeikhez hasonlóan újfent egy agyonhájpolt duót hoznak, de ezúttal London legbelsőbb bugyraiból.

Joseph Ashworth és William Green más-más szcénából szakadtak ki, mégis gyorsan megtalálták a közös hangot, melynek végeláthatatlan szintitekergetés lett az eredménye.
Összegyúrva Joe drum & bass tapasztalatait Will techno szeretetével kialakították saját brutálisan analóg, egyszerre darkos, de mégis játékos, a mai elektró vonalba tökéletesen illeszkedő hangzásukat. Ez annyira jól sikerült, hogy 2007 óta a Joe and Will Ask? formáció megállíthatatlanul pörög London legkúlabb klubjaiban (Trailer Trash, Durrr, Club NME, Boombox, Scala, Ministry of Sound, The Egg), de dj és live szettjeikkel már Európa több nagyvárosát is megjárták.

Három saját EP-vel és (csak idén!) 14 remixszel Joe és Will igen termékeny producer párosnak számít. Hogy néhány példát említsünk, a Gulp Communications-nál jegyzett reszelős Bleeps vagy Hell Hawk trekkekkel könnyedén parkettet lehet bontani, csakúgy mint a Mistery Jets - Elizabeth-jének kellemesen döngetősre sikerült remixével, vagy La Roux - Quicksand-jének fülbámászó átiratával, mely most fog megjelenni, de már a jól ismert Kitsuné gondozásában.Szóval, épp itt az ideje végre Budapesten is megmutatni, mit tudnak a srácok. Lehet készülni, mert december 13-án a Joe And Will Ask? garantáltan minőségi LIVE szettel fogja szétbombázni a Trafó Bár falait.

Magyar vonalból körítéseként a Kollektiva krúból jól ismert - újabban producerként is gőzerővel nyomuló - TMX egy döngetős bassline-rave szettel, a feleségverős házigazdák, Bimbi Fefe és Rudolf pedig a tőlük megszokott németes-franciás bangeléssel távolítják el a falakról a vakolatot. ..már ha marad majd fal. ;)


2008. december 13. (szombat)
Trafó Bár Tangó (1094 Budapest, Liliom u. 41.) 22h-05h

Line-up:
JOE AND WILL ASK? (UK) - live set
TMX (Kollektiva, HU) - dj set
BIMBI, FEFE, RUDOLF (WBR) - dj setBelépő:
1500 Ft

Infó:
(+36-1) 456 2053 (Trafó Bár Tangó)

Web:
www.myspace.com/joeandwillask
www.myspace.com/joeandwillaskremix
www.myspace.com/tmxband
www.myspace.com/kollektiva
www.myspace.com/wifebeaterrecords

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó