Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft

Partyajánló

Moonbeam (Rus) @ Diesel Club, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. december 13.
Helyszín Diesel Club, Budapest, X. kerület (Planetárium mellett), Népligeti út 2.
Stílus House, Minimal
Moonbeam (Rus)Az orosz testvérpár 2003-ban kezdett zenével Moonbeam néven foglalkozni. Eleinte a minimal volt rájuk jellemző, de aztán megtalálták azt az összetéveszthetetlen egyéni hangzást és stílust ami csak rájuk jellemző...Diesel Club, Budapest, X. kerület (Planetárium mellett), Népligeti út 2.
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: Addict Cheer
összes résztvevő megtekintése

Moonbeam (Rus) @ Diesel Club, Budapest

Az orosz testvérpár 2003-ban kezdett zenével Moonbeam néven foglalkozni. Eleinte a minimal volt rájuk jellemző, de aztán megtalálták azt az összetéveszthetetlen egyéni hangzást és stílust ami csak rájuk jellemző...


2008 December 13 (szombat)
Fellépők
 
Moonbeam (Moonbeam Digital, Black Hole, RUS)
Soliquid (Renaissance, Baroque, Audio Therapy, HUN)
Subotage (NVC, HUN)
Isu (Licktheclick!, HUN)
 
Info
 
Moonbeam
Az orosz testvérpár 2003-ban kezdett zenével Moonbeam néven foglalkozni. Eleinte a minimal volt rájuk jellemző, de aztán megtalálták azt az összetéveszthetetlen egyéni hangzást és stílust ami csak rájuk jellemző. Az igazi áttörés tavaly jött el a számukra, amikor olyan számok jelentek meg tőlük, mint a a See The Difference Inside, Cocoon vagy a Snowfall. Idén aztán teljes sebességre kapcsoltak, ami nagyban köszönhető például a Rachel Star vagy Lens remixüknek vagy olyan számoknak, mint a Flickering Ray. Összeségében elmondható róluk, hogy sosem pihennek, ontják magukból a megjelenéseket, jelen pillnatban 224 szám vásárolható meg tőlük a Beatporton.
http:/​/​www.myspace.com/​moonbeamru
www.moonbeam-music.com/​
 
Soliquid
Soliquid azon magyar fellépők egyike akinek a neve külföldön is ismert. Nem véletlenül, ugyanis 8 éves korában kezdett zongorán játszani. 2003-ban jelent meg az első száma, de az igazi áttörés számára is tavaly jött el. Olyan kiadók dolgoznak vele fiatal kora ellenére (21 éves), mint a Baroque és olyan előadók remixelték számait, mint az amerikai Shawn Mitiska, Matt Zo, a Flash Brothers vagy Jonas Steur.
http:/​/​www.myspace.com/​soliquid
 
Subotage
Papp László 12 éves korától fogva zenéket ír számítógépén, és 16 évesen pedig megalapította zenekarát, ahol gitározott és énekelt.. Az elektronikus és az élőzene párhuzamosan jelen van az életében, egyik nélkül sem tud meglenni. A Subotage-t anno az NVC két alapítója hozta létre és a csapat akkori profiljának megfelelően eleinte leginkább a psytrance közeli zenéket preferálták. Idővel megismerték a Techtrance műfajt és ez volt a kapcsolódási pont a kezdetek és a jelen között, a techtranceből már csak egy kis ugrás volt a tech-house. A mára egy tagúvá csökkent Subotage szettjei a kattogós minimaltól egészen a dallamos cutting edge zenékig elkalandoznak. Olyan nevekkel játszott már együtt, mint az Extrawelt, Stephan Bodzin, Oliver Huntemann, Fairmont, Florian Meindl, Petter, Martin Eyerer, Julian Jeweil. A Casino Bangkok klubsorozat rezidens dj-je, az NVC oszlopos tagja.
http:/​/​nvc.hu/​
 
Isu
Isu alias Kántor István igen változatos karriert futott be az évek során. Már gyerekként érdekelte a zene, a mixelés és minden ami ezzel kapcsolatos. 1998-tól három évig a Tilos Rádió technikai munkatársa volt, később fellépett a Tilos partykon is. Ezután az I&I recordsnál volt eladó, miután onnan elment, megalakította a máig működő Akt Records-t. 2000-ben alakították meg a Minimalheadz-t és rengeteg komoly nevet hoztak el hazánkba. Egyik legnagyobb dobásuk a budavári labirintus bulik megszervezése volt. 2005-ben hozta össze a Lick The Click nvű csapatot.
www.licktheclick.hu/​
 
A helyszín

Diesel Club
2008 szeptember 27-én nyílt meg a Diesel Club a régi E-Club helyén. Az új tulajdonos egy igen éles váltást okozott a klub zenei életében, ugyanis az eddigi kommersz euro-trance és tini-habpartikat felváltották az underground stílusok. A helyen jól megfér egymás mellett a psytrance, dnb, techno vagy a minimal.
http:/​/​www.dieselclub.hu/​
 
Vizuál

Urbanizer
A csapat 2003-ban kezdte meg működését Budapesten. Azóta az egyik legnagyobb hazai csapattá nőtték ki magukat, olyan megabulikon csinálták a látványt, mint a 2008-as Balaton Sound, Bónusz, Hyperspace, vagy a Therapy Sessions. A szakmáért is sokat tettek, hisz ők szervezték a 2006-os Vj Battle partykat és a Visual Mass találkozókat is.
http:/​/​urbanizer.hu
http:/​/​www.youtube.com/​user/​urbanizervj
 
Belépő:

2000 Ft
Csak a bejáratnál.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó