Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

NFS pres.: CURRENT VALUE @ Diesel Club, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. október 24.
Helyszín Diesel Club, Budapest, X. kerület (Planetárium mellett), Népligeti út 2.
Stílus Drum and Bass
NFS pres.: CURRENT VALUENeed4Speed pres. CURRENT VALUE @ Diesel Club 2008/10/24 Idén nem egy fergeteges bulit köszönhettünk a Need 4 Speed csapatának, azonban volt egy kiemelkedően sikeres est az év elején, amit ezúttal megkísérlünk megismételni.Diesel Club, Budapest, X. kerület (Planetárium mellett), Népligeti út 2.

NFS pres.: CURRENT VALUE @ Diesel Club, Budapest

Need4Speed pres. CURRENT VALUE @ Diesel Club 2008/10/24 Idén nem egy fergeteges bulit köszönhettünk a Need 4 Speed csapatának, azonban volt egy kiemelkedően sikeres est az év elején, amit ezúttal megkísérlünk megismételni.

Nézzük hát, hogy ki lesz az októberi gyorsulási verseny (természetesen BPM-ben mérve) vendége. 1998 és 2008. Két dátum, amely mindkettő Current Value nevéhez fűzhető, hiszen 98-ben kezdődött minden, mára pedig büszkén mondhatja, hogy 10 éve a drum & bass szcéna aktív résztvevője. De kanyarodjunk is vissza a kezdetekhez. Tim Eliot első megjelenése a Position Chrome 22-es kiadványához köthető, mely lemez annyira sikeres volt, hogy a kiadó azonnal szerződést kötött a további megjelenésekről, és még abban az évben meg is jelent a 6 CV zenét tartalmazó 'Frequency Hunt' album, és a 'Bassriot / Untitled Master'. Tim gyilkos zenéjére azóta is vadásznak a kiadók, többek között az Obscene, a Freak, az Algorythm és a stílus netovábbja a Tech Itch records. A 'Cybernetics' című zenéje pedig olyan jó visszhangot kapott, hogy a VIP változat is napvilágot látott a Symptomless Coma EP-n. Napjainkban pedig olyan nagy nevekkel dolgozik együtt, mint Limewax, Counterstrike, vagy Raiden, illetve készített remixet Donny-nak és Axis & Trank-nek. Ez persze nem minden, hiszen a stílus haza képviselői is tiszteletüket teszik az est folyamán, a hangulatról Numeg, DP és Migu gondoskodik, illetve a rezidensek: Soundhunter és Vida L. A látványról Praxinoscope fog gondoskodni, és természetesen a kisterem is a közönség rendelkezésére áll majd, ahol ezúttal Savage, Rekorb & Igg , Android & Khaist és AQ fogja szelektálni a lemezeket.

2008/10/24 Péntek

Need4Speed pres. CURRENT VALUE @ Diesel Club

CURRENT VALUE (Tech Itch, Freak, Evol Intent, Algorythm, Barcode - GER)
NUMEK (BlackHoe, KillingSheep, MindSaw)
DP (Black Hoe)
MIGU (Black Hoe)
SOUNDHUNTER (Need4Speed)
VIDA L (Need4Speed)


New Kids Stage:

Savage [Legend, Flipside]
Android [NKoTB]
Khaist  [NKoTB]
Rekorb & IGG [Cybershot]


VJ: PRAXINOSCOPE

Helyszín: DIESEL CLUB
Budapest, X. kerület, Népliget
 
Megközelíthetőség:
3-as Metróval a Népligetig vagy 103-as busz, 1-es villamos
 
Belépő: 1500HUF


http:/​/​www.discogs.com/​artist/​Current+Value
http:/​/​www.myspace.com/​currentvalue



Current Value - Cybernetics


Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó