Pulzar

Partyajánló

Death Disco vs Kollektiva @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Dátum 2008-10-18
Helyszín Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.
Stílus ismeretlen
Death Disco vs KollektivaNegyedik szezonját kezdi meg idén a Death Disco Budapest klubsorozat, s a kitolódott nyitányt rögtön az évente egy alkalommal jelentkező elektro különkiadásának szenteli. A Death Disco idei első vendége a torzonborz Mr. Flash lesz.Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.

Death Disco vs Kollektiva @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Negyedik szezonját kezdi meg idén a Death Disco Budapest klubsorozat, s a kitolódott nyitányt rögtön az évente egy alkalommal jelentkező elektro különkiadásának szenteli. A Death Disco idei első vendége a torzonborz Mr. Flash lesz.
Mit érdemes tudni Mr. Flash-ről? Vajon milyen zenét csinálhat az az ember, akinek ars poetikája:
ROCK, RAP, DISCO, SZIVÁRVÁNY, VEREKEDÉSEK A SULIBAN és NUTELLÁS PALACSINTA? Mr.
Flash talán az egész Ed Banger legviccesebb figurája, a csapat metáldiszkó felelőse. Még 2003- ban igazolt a kiadóhoz, azóta szépen sorban gyártja a kiadó válogatásaira a jobbnál jobb dalokat, az idei Ed Rec Vol. III. albumon megjelent Over the Top c. felvétele pedig egymagában összefoglalja azt, amit jelmondata alapján vár tőle az ember: 80-as évek diszkója, ördögvillás metálriffek, hiphop és persze a francia elektro kattanás!

A Death Disco elektro különkiadásának szinte már állandó vendégeinek számítanak a Kollektiva tagok, akik minden szezonban tiszteletüket teszik egy közös partyzásra. TMX, Fullstereo és Popbitch ezen az estén valószínűleg kicsit franciásabb korongjaikat szedegetik majd elő a táskák mélyéről. Ott lesz még live act-jével a We Plants Are Happy Plants egyszemélyes projectje, és felbukkan majd Bergi és Svindler is, akik a Monkey6 képviseletében végig raverkedték a nyarat a Kollektiva tagokkal. Az este kellően komolytalan indításáról pedig a Death Disco házigazda popmetál dj kettős, Dictator & Hussar gondoskodik.


2008. október 18.
Trafó Bár Tangó
21-05h

MR FLASH - (F, Ed Banger Records)
Tmx, Fullstereo, Popbitch - (Kollektiva) We Plants Are Happy Plants - live Dictator & Hussar - (Death Disco Budapest) Bergi & Svindler - (Monkey6)

Belépő: 2000 Ft

Mr Flash - Disco Dynamite

mr.flash@flex@dropshop.vienna
Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó