Pulzar

Partyajánló

Death Disco vs Kollektiva @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Dátum 2008. október 18.
Helyszín Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.
Stílus ismeretlen
Death Disco vs KollektivaNegyedik szezonját kezdi meg idén a Death Disco Budapest klubsorozat, s a kitolódott nyitányt rögtön az évente egy alkalommal jelentkező elektro különkiadásának szenteli. A Death Disco idei első vendége a torzonborz Mr. Flash lesz.Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.

Death Disco vs Kollektiva @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Negyedik szezonját kezdi meg idén a Death Disco Budapest klubsorozat, s a kitolódott nyitányt rögtön az évente egy alkalommal jelentkező elektro különkiadásának szenteli. A Death Disco idei első vendége a torzonborz Mr. Flash lesz.
Mit érdemes tudni Mr. Flash-ről? Vajon milyen zenét csinálhat az az ember, akinek ars poetikája:
ROCK, RAP, DISCO, SZIVÁRVÁNY, VEREKEDÉSEK A SULIBAN és NUTELLÁS PALACSINTA? Mr.
Flash talán az egész Ed Banger legviccesebb figurája, a csapat metáldiszkó felelőse. Még 2003- ban igazolt a kiadóhoz, azóta szépen sorban gyártja a kiadó válogatásaira a jobbnál jobb dalokat, az idei Ed Rec Vol. III. albumon megjelent Over the Top c. felvétele pedig egymagában összefoglalja azt, amit jelmondata alapján vár tőle az ember: 80-as évek diszkója, ördögvillás metálriffek, hiphop és persze a francia elektro kattanás!

A Death Disco elektro különkiadásának szinte már állandó vendégeinek számítanak a Kollektiva tagok, akik minden szezonban tiszteletüket teszik egy közös partyzásra. TMX, Fullstereo és Popbitch ezen az estén valószínűleg kicsit franciásabb korongjaikat szedegetik majd elő a táskák mélyéről. Ott lesz még live act-jével a We Plants Are Happy Plants egyszemélyes projectje, és felbukkan majd Bergi és Svindler is, akik a Monkey6 képviseletében végig raverkedték a nyarat a Kollektiva tagokkal. Az este kellően komolytalan indításáról pedig a Death Disco házigazda popmetál dj kettős, Dictator & Hussar gondoskodik.


2008. október 18.
Trafó Bár Tangó
21-05h

MR FLASH - (F, Ed Banger Records)
Tmx, Fullstereo, Popbitch - (Kollektiva) We Plants Are Happy Plants - live Dictator & Hussar - (Death Disco Budapest) Bergi & Svindler - (Monkey6)

Belépő: 2000 Ft

Mr Flash - Disco Dynamite





mr.flash@flex@dropshop.vienna




Ajánlott lemezek

  • Stanton Warriors – Sessions vol. III

    Számos díj és egy világ körüli turné után elkészítette a harmadik nagylemezét a breakbeat stílus egyik legmeghatározóbb formációja, a Stanton Warriors. A félig DJ mix, félig album hatását keltő kiadványon az elmúlt pár év összes nagy Stanton Warriors felvétele megtalálható lesz.

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó