Pulzar

Partyajánló

DJ Junior @ Monroe Club

Dátum 2008. október 11.
Helyszín Monroe Club
Stílus ismeretlen
DJ JuniorDJ. Junior sokmindenben számít úttörőnek a honi klubéletben. Ő nevéhez fűződik Magyarország első dj-dala és videoklipje, ő csinálta meg az első dj mixlemezt, ami a megjelenéskor rögtön aranylemez lett, első magyar dj-ként szereplet Ibizán.Monroe Club

DJ Junior @ Monroe Club

DJ. Junior sokmindenben számít úttörőnek a honi klubéletben. Ő nevéhez fűződik Magyarország első dj-dala és videoklipje, ő csinálta meg az első dj mixlemezt, ami a megjelenéskor rögtön aranylemez lett, első magyar dj-ként szereplet Ibizán.
Olyan mára legendás klubokat vitt anno sikerre, mint a High Life, a Speed, a Home. Rádiós dj-ként a Juventus, a Danubius, a Roxy és a Rádio 1 stúdióiban pörgette a lemezeket. 2003-ban elkészitette az ország első DVD/CD mixlemezét "69" címmel, és hozzá a címadó- 69 - dalt Shane 54-el, valamint az ország első számú pornósztárjának: Michelle Wild-nak erotikus hangjával. A dal az év legnagyobb klub-kedvence volt. Több mint 100 ezer eladott mixalbum, több tucat hazai és nemzetközi remix, megszámlálhatatlan fellépés fémjelzi töretlen pályáját. Pályafutása során olyan sztárokkal dolgozott együtt mint Bob Sinclar, David Morales, Roger Sanchez, Danny Rampling, Junior Jack, Paul Oakenfold, Judge Jules, Marshall Jefferson, ATB, Sister Bliss, Dave Seaman, Nick Warren, Tom Novy, Francesco Farfa, Sven Vath, Fedde le Grand, Axwell.


Október 11.-én szombaton, Dj Junior pedig a Monroe közönségének mutatja meg, hogy élete a kompromisszumoktól mentes, szintiszta house zene.

Belépő: 23-ig ingyenes, utána 1000 Huf.

MONROE CLUB - (Bp. XVII.-ker. mellett) / Maglód, Fő u. 104. / Info: 06-70-317-78-78 / web: www.monroeclub.hu











Ajánlott lemezek

  • Renaissance – The Masters Series: Satoshi Tomiie

    Satoshi Tomiie mixeli a Renaissance kiadó Masters Series-sorozatának a legújabb részét. A japán-amerikai lemezlovas az aktuális kedvencei mellett kiadója, a Saw Recordings hamarosan megjelenő felvételeiből is bemutat párat.

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó