Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft
Az első 50 vendégnek1 000 Ft

Partyajánló

Need 4 Speed @ K2, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. szeptember 6.
Helyszín K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Stílus Drum and Bass
Need 4 SpeedAz utolsó Need 4 Speed buli a Club K2-ben!!! Hát igen, ez is eljött… De szomorkodásra nincs ok, nem szűnik meg a sorozat, csak elköltözik. Hogy hová az egyenlőre titok, de ne is ezzel foglalkozzunk, hanem, hogy a helybúcsúztató rendezvény ugyanolyan színvonalas lesz mint az eddigiek, ha nem színvonalasabb!K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: ×eni
összes résztvevő megtekintése

Need 4 Speed @ K2, Budapest

Az utolsó Need 4 Speed buli a Club K2-ben!!! Hát igen, ez is eljött… De szomorkodásra nincs ok, nem szűnik meg a sorozat, csak elköltözik. Hogy hová az egyenlőre titok, de ne is ezzel foglalkozzunk, hanem, hogy a helybúcsúztató rendezvény ugyanolyan színvonalas lesz mint az eddigiek, ha nem színvonalasabb!

Játssz belépőkért!

Erről pedig nem más fog gondoskodni, mint a Crossfire. A Belgiumban élő úriember pályafutása 2002-ben kezdődött, méghozzá rögtön a csúcsról indult! ’Hydra’ című számával ugyanis örökre beírta magát a drum & bass történelmébe. Ezt követte hamarosan a ’Swordfight’ / ’Hideout’ kettős, majd rá egy évre pedig már beindította a saját kiadóját. Olyan zenék láttak napvilágot mint a ’Counterforce’, ’Light Year’,’Time Travel’,’Endorphin’, tehát nyugodtan elmondhatjuk, hogy azóta is megfontoltan és okosan egyengeti a Crossfire Recordings útját.

Dimitri előtt és után pedig Jade, a Solarcube és a rezidensek: Soundhunter és Vida L lépnek fel. A kisteremben pedig Android & Khaist, Rekorb & Igg, áll a lemezjátszók illetve Chain & Crocus, Damien, és egy újonc is bemutatkozik AQ személyében.


2008.09.06.

The last "NEED4SPEED" in the K2 Club


CROSSFIRE [DSCI4, Crossfire Rec., 1210 Rec. - BEL]
JADE [Moving Shadow, B.S.E.Rec.]
SOLARCUBE [LAB Rec.Venom Inc]
SOUNDHUNTER [Need4Speed]
VIDA L [Need4Speed]

New Kids Stage:

Android [NKoTB]
Khaist [NKoTB]
Rekorb & IGG [Cybershot]
Chain & Crocus [Amp_Air]
AQ [NKoTB]
Damien [NKoTB]

Place: Club K2
Budapest, IX. ker. Üllői út 51.
Extras: Friendly Prices, Balloon
Entry: 1500HUF [Az első 50 vendégnek 1000HUF]



Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó