Pulzar

Partyajánló

EZ Rollers DJs feat MC Tali @ Zöld Pardon, Budapest

Dátum 2008. augusztus 19.
Helyszín Zöld Pardon, Budapest, Rákóczi híd, Budai hídfő, északi oldal 1117 Budapest, Neumann János utca 2.
Stílus ismeretlen
EZ Rollers DJs feat MC TaliFegyver- és drogkereskedelem, számos gyilkosság és súlyos testi sértés tette az EZ Rollers nevét igazán ismertté 1998-ban. Walk This Land című számuk lett ugyanis a reklámzenéje és egyik betétdala Guy Ritchie A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső című filmjének. Jelen fellépésükre a drumandbass műfaj zseniális ifjú dívája, MC Tali kíséri el őket.Zöld Pardon, Budapest, Rákóczi híd, Budai hídfő, északi oldal 1117 Budapest, Neumann János utca 2.
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: madlime
összes résztvevő megtekintése

EZ Rollers DJs feat MC Tali @ Zöld Pardon, Budapest

Fegyver- és drogkereskedelem, számos gyilkosság és súlyos testi sértés tette az EZ Rollers nevét igazán ismertté 1998-ban. Walk This Land című számuk lett ugyanis a reklámzenéje és egyik betétdala Guy Ritchie A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső című filmjének. Jelen fellépésükre a drumandbass műfaj zseniális ifjú dívája, MC Tali kíséri el őket.
Lassan elő lehet kotorni az ezüstszínű zizegős melegítőt a szekrény aljából. A drumandbass felébredni látszik több, mint egy évtizede tartó téli álmából. Mi sem látszik ezt jobban igazolni, mint hogy az EZ Rollers tavaly, kilenc év után új albumot jelentetett meg. Több ez annál, mint felvenni a fonalat, újra kell gondolni a műfajt, ahogy tették azt a kilencvenes évek közepén éppen ők, amikor a magas fordulatszámon pörgő törtütemeket jazzel kombinálták. Azóta persze számtalan drum and bass - Móricka koppintotta le és csépelte el a hip - hop dj Jay Hurren és a soulkedvelő Alex Banks találmányát, de mindez egy dekát nem von le az ő érdemeikből. Az EZ Rollers egyszerre volt reveláció és revolúció a maga idejében, a Moving Shadow kiadó favoritja. Második albumuk, a Weekend World megaslágere a Though at the top hónapokig pörgött a klubok és rádiók toplistájának élén, a sikerre tekintettel hamarosan kiadták az album remix változatát is. Többször jártak a Magyarországon (VOLT, Sziget, egyéb) – hogy a gulyás, a Puszta-show, a szürke marha vagy a túzok az, ami miatt rendre visszatérnek, nem tudjuk, de mindannyiszor elégedett közönséget hagytak maguk után, a beszámolók minden esetben fergeteges partiról lelkendeznek. Ezúttal is hárman lesznek, de Kelly Richards helyett MC Tali-val talizhattok, aki a világ jelenleg legkeresettebb női drum’n’bass MC-je. Roni Size fedezte fel, egy ausztráliai bulin futottak össze, nem sokkal később Tali, azaz akkor még Natalie Scott becsöngetett a raszta hajú törtütem professzor bristoli vityillójába, hóna alatt egy rakás szöveggel és dalötlettel, és hamarosan a Full Cycle kollektíva teljes jogú tagjaként folytatta karrierjét. A törékeny és rettentően fotogén lány elképesztő technikával és melódiaérzékkel rendelkezik, gyakorlatilag bármilyen műfajban világsztár lehetne – ha akarna: számára ugyanis a drum and bass maga a zenei kiteljesedés – mindannyiunk legnagyobb örömére!

2008-08-19
Zöld Pardon
Belépő: 200 Ft
Koncert kezdés: 20 óra




Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó