Pulzar

Partyajánló

Szezonzáró party

Fellépők
Dátum 2008. június 28.
Stílus House
Szezonzáró partyJúnius 28 - a után, bő két hónapra bezárja kapuit a mendei Club Prince. A szezon utolsó bulijaként a helyi erők legmeghatározóbb arcai kapnak lehetőséget, hogy az egész nyárra feltöltsék a mendei partyközönséget kellő energiával, az elkövetkező időszakra.

Szezonzáró party

Június 28 - a után, bő két hónapra bezárja kapuit a mendei Club Prince. A szezon utolsó bulijaként a helyi erők legmeghatározóbb arcai kapnak lehetőséget, hogy az egész nyárra feltöltsék a mendei partyközönséget kellő energiával, az elkövetkező időszakra.
A line up – ba a clubban leggyakrabban játszó lemezlovasok kerültek – kezdve a rezidensekkel Randall – al és Nigel Snorterrel. Mellettük a „house fenomén” Arnou, a „tech – mester” Benji és Illek tekernek. Ezek a DJ’k az egész régióban nagy sikernek örvendenek, abszolút a környék bulijainak headlinereinek számítanak. Randall ezen kívül havi rendszerességgel megtalálható lesz a Dokkoló állóhajón (Bodytalk rezidencia), illetve Siófok bulijaiban. Nigel Snorter fellépéseit böngészve olyan clubokat és fesztiválokat találunk, mint pl.: Balaton Sound – Zamárdi, Flört Club – Siófok, Kecel – Newgeneration Festival stb. ILLek, mint a Joker’s Night és a Meeting partysorzat rezidense sem fog unatkozni a nyáron, köszönhetően a rengeteg open air party – nak. Ja és ne felejtsük el, hogy júliusban indul a ClubPrince On Tour is, erről bővebben később…

A club teraszán ezúttal két feltörekvő DJ csapat bemutatkozására kerül sor: Secret Sound vs. Dunlop DJ’s. A kecskeméti illetőségi Secret Sound csoportosulás eddig legfőképpen dabasi bulijaikról ismert, a budapesti Dunlop party-k pedig többé – kevésbé félzártkörű rendszerben kerültek megrendezésre. Mindkét szervezőcsapat elég „underground ízzel” rendelkezik, tehát előre borítékolható, hogy a DJ’k biztosan odateszik majd magukat.

A garantált jó hangulatról a Ballantines gondoskodik, italpromoció formájában.

A belépés mindenkinek INGYENES, azonban szűrt és limitált, a nyugodt szórakozás érdekében.

www.clubprince.hu


Kapcsolódó cikkek

  • Kis csibészből nagy betyár: Luke Fair

    Súlyos egyéniség, könnyed humor, homályba vesző, sötét gyerekkori emlékek, mindez egyetlen villáminterjúban, amit az egyik „Betyárral”, Luke Fairrel készítettünk pár nappal a budapesti fellépése előtt…

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó