Pulzar

Partyajánló

Royal Flash @ Klinika Mozi- Debrecen

Fellépők
Dátum 2007. november 16.
Helyszín Klinika Mozi- Debrecen
Stílus House, Progressive House, Hosue, Tech-house
Royal FlashIndul a Royal Flash, a legkirályabb arcoknak, a legkirályabb DJ-kel! Régi űrt hivatott kitölteni a most induló Royal Flash, ami egy olyan klubest, ahol az igényes progresszív house legfrissebb hangzásait hallhatja a közönség a Klinika Moziban havonta egy alkalommal.Klinika Mozi- Debrecen

Royal Flash @ Klinika Mozi- Debrecen

Indul a Royal Flash, a legkirályabb arcoknak, a legkirályabb DJ-kel!
Régi űrt hivatott kitölteni a most induló Royal Flash, ami egy olyan klubest, ahol az igényes progresszív house legfrissebb hangzásait hallhatja a közönség a Klinika Moziban havonta egy alkalommal.

Minden estre Magyarország legkeresettebb és legelőremutatóbb lemezlovasai jönnek el. November 16-án Snake Sedrick vendégeskedik a klubesten. Snake évek óta ontja magából a kiváló dalokat, zenéjére a nagy világsztár DJ-k is azonnal felfigyeltek. Saját kiadója, a Tilth Music és az ügynökség, a Tilth DJ's, melyben művészként tevékenykedik, egyre szebb sikereket könyvelhet el. Közben házigazdája a nemzetközi elismertségnek örvendő Proton rádióban az Indigo Show-nak és Magyarország első számú online rádiójában, a Justmusic.Fm-ben a hétfőnkénti Tilth Harmonies-ben pörget, szerzőtársával, Jay Lumennel. A Royal Flash két rezidense: Job Sam Paul és Godfeld. Godfeld az egykori Utopia rezidense, majd később a City Rádió Dj-je. Napjainkban rendszeresen vendégszerepel a helyi Deeplaid csapat rendezvényein. Job Sam Paul stílusának alapjait is a progresszív house adja. Oszlopos tagja volt az egykori City Rádiónak, majd a Rádió 1-nek, s jelenleg is naponta szólal meg az éterben.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó