Pulzar

Partyajánló

Warm Up to SHOWDOWN @ THE CLUB West Side - Székesfehérvár, Székesfehérvár

Fellépők
Dátum 2007. október 20.
Helyszín THE CLUB West Side - Székesfehérvár, Székesfehérvár, Vörösmarty Tér 1.
Stílus NuDisco, House, Tech-house
Warm Up to SHOWDOWNLine up: Loktibrada (sk), Calman, Rexam, Sági.THE CLUB West Side - Székesfehérvár, Székesfehérvár, Vörösmarty Tér 1.

Warm Up to SHOWDOWN @ THE CLUB West Side - Székesfehérvár, Székesfehérvár

Line up: Loktibrada (sk), Calman, Rexam, Sági.

Warm Up to SHOWDOWN
2007.10.20. szombat

Line up:
Loktibrada (sk), Calman, Rexam, Sági.

Helyszín: THE CLUB West Side - Székesfehérvár, Vörösmarty tér 1.
Belépő: 1000 Ft
Info: www.darktechno.hu

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Daft Punk Budapesten?

    A Kollektiva és a Sticky Beats zenei formációk oszlopos tagja, TMX nemcsak egy páratlan Daft Punk remix-szel állt elő, hanem másodjára hívja parkettre a DP hívőket egy izgalmas este keretében. Friss zene és izgalmas rendezvény a láthatáron.
  • Kollektiva-est a Balaton Soundon heves olaszokkal

    A Kollektiva idén egy teljes este házigazdája lesz a Balaton Soundon. Július 14-én, szombaton a különleges kialakítású Burn Studios Frame Array helyszínen a budapesti dj-csapat, valamint néhány hazai formáció társaságában fellép a magas fordulatszámú újhullámos klubzenék egyik ásza, az olasz Keith & Supabeatz páros.
  • Burn Studios Frame Array: Hangorgia és fényvarázs a Soundon

    Lenyűgöző képi világ és tökéletes zenei élmény: ezt kínálja a Heineken Balaton Sound legeredetibb és leglátványosabb partihelyszíne, a Burn Studios Frame Array.
  • Fesztelen fesztiválkörözés a Kollektivával

    A Balaton Soundon egy egész este házigazdája lesz a Kollektiva, emellett további jó néhány fesztiválon találkozhatnak a bulizók a nyár folyamán a trendérzékeny dj-trióval. A fesztivál-kiruccanások között saját heti klubestjén és havi Summer Hits-sorozatának "rezidenciáján" nyaral a csapat.
  • TMX interjú

    A Kollektíva alapítójával TMX-el beszélgettünk, a napokban napvilágot látó Compact Disco remixe kapcsán, produceri munkáiról, a kezdetekről, a jelenről és a jövőbeni tervekről...
  • Több technót a Parlamentbe! 2010. aug.20. - Videoriport

    Augusztus 20-án alkotmányozó technogyűlést tartottak az Erzsébet téren, ahol a TTP facebook csoportjának tagjai like-jaikkal dönthették el, melyik dj csapat írja a technoalkotmányt. Az eseményen részt vett a Kétfarkú Kutya Párt főpolgármester-jelöltje. Schmitt Pál egyelőre nem reagált.
  • Mappa Club a szigeten

    A Mappa Club kivonul a Sziget Fesztiválra, ahol saját színpadán hétfőtől vasárnapig Budapest legizgalmasabb DJ-i szolgáltatják a tánczenét késő estétől reggelig.
  • Magyar fantázia-remix nemzetközi nosztalgia-mókához

    Immár második etapjához ért az a nemzetközi projekt, amelynek keretében mai előadók dolgoznak fel vagy remixelnek számokat a 70-es, 80-as, 90-es évekből. A Rewind 2.0 egy magyar átdolgozást is felvonultat, mégpedig a Kollektiva dj-jétől, TMX-től.

Ajánlott lemezek

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó