Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 500 Ft
Mindenkinek éjfél után2 000 Ft

Partyajánló

Secret Fusion: Basteroid ”Upsets Ducks” Album Tour @ Hangár, Sopron

Fellépők
Dátum 2007. október 13.
Helyszín Hangár, Sopron, 9400 Vándor Sándor u.
Stílus House, Tech-house, Drum and Bass
Secret Fusion: Basteroid ”Upsets Ducks” Album TourA nyári zsongás után itt az ideje, hogy ismét kedvenc klubjaink falai között ropjuk végig a szürke őszi hétvégéket.Hangár, Sopron, 9400 Vándor Sándor u.

Secret Fusion: Basteroid ”Upsets Ducks” Album Tour @ Hangár, Sopron

A nyári zsongás után itt az ideje, hogy ismét kedvenc klubjaink falai között ropjuk végig a szürke őszi hétvégéket.

Az egyik legérdekesebbnek ígérkező party Október 13 -án kerül megrendezésre a soproni Hangár Music Garden -ben ahól a Junkie & Hawky Dj páros egyre népszerűbb Secret Fusion klubestjének keretében a Német Areal Records tulajdonosa és producere Basteroid mutatja be Szeptemberben megjelent ”Upsets Ducks” című albumát.

Idén Márciusban a kiadó másik kiválósága, Metope már bemutatta a soproni közönségnek, hogy milyen is az Areal hangzás és biztosak lehetünk abban, hogy Basteroid is osztatlan sikert fog aratni. A stílus legnívósabb és legismertebb magazinja, a Groove az év egyik legjobb minimal-techno albumának nevezte nemrég megjelent albumát és így a német live act -ek 1. osztályába emelték őt.

Remixelt már Depeche Mode -ot és Sven Väth Fifth Season-án is találkozhatunk nevével. A koszos, néha disco-s elemekkel fűszerezett produkciója igazi csemegének számít a vájtfülüek számár ezért első Magyar fellépése igazi különlegességnek ígérkezik.




A rendezvényen természetesen fellép meg Junkie és Hawky is. Mindketten az újgenerációs Dj-k elitjébe harcolták magukat az évek folyamán és egyedi hangzásukkal Nyugat  Magyarországon sikerült kialakítaniuk saját bázisukat, ahol hónapról hónapra külföldi tehetségeket mutatnak be a közönségnek.
Aki teheti, látogasson el erre a nem mindennapi buliba és Szórakozzun Barátok közt, Jóban rosszban !!!

2007.10.13. Secret Fusion - Basteroid " Upsets Ducks" Album Tour

Basteroid live! ( areal rec. - berlin - D ) www.myspace.com/​basteroid
Junkie & Hawky ( secret fusion )
Vj Pixelstar

helyszín: Sopron, Hangár Music Garden
start: 22:00 , end 06:30
belépő: éjfélig 1500 HUF, utána 2000 HUF
www.secretfusion.hu
info@secretfusion.hu
www.myspace.com/​sfjunkie

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2007-08-17] The last Float Vibe
    @ Felső Tiszapart

    DJ-k: Focus (Tilos Rádió, BasedonBass), DJ Lith (Imperial Recordings, BasedonBass), DJ Corp. (BasedonBass, Rádió MI), Suzuki Samurai (BasedonBass, Rádió MI)
  • [2006-10-21] Hot Air Party
    @ Szabadkai út

    Fellépnek: Gayle San, Hot X, Lars Klein, Igor Do'urden, Joer, Frost Galaghan
  • [2005-09-16] RE|SOUND
    @ Szeged

    Itt a nyár vége, a fesztiválok és a szabadtéri bulik után újra visszatérünk a klubestekhez és folytatódik a SMOKE|BREAK bulisorozata a RE|SOUND! Nem is akárhogy! Az egyik szeptemberi vendégünk Soundhunter a budapesti Need for Speed bulisorozat rezidens dj-je, aki 3 lemezjátszós szettjével biztosan elkápráztatja majd a szegedi közönséget. Lemeztáskájában a legújabb floorfiller-ek mellett ott lapulnak a régebbi lemezek is. Tánctérorientált zenéi biztosan megmozgatnak majd mindenkit.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó