Pulzar

Partyajánló

Producer/DJ találkozó @ Morrison's 2

Fellépők
Dátum 2007. október 13.
Helyszín Morrison's 2
Stílus Hard Techno
Producer/DJ találkozóFél év után 6-ik alkalommal kerül megrendezésre az Ableton Live Meeting, mely immáron a producerek és DJ-k társaságát is hivatott egybegyúrni. Ezért is lett a találkozó neve Producer/DJ találkozó... Morrison's 2

Producer/DJ találkozó @ Morrison's 2

Fél év után 6-ik alkalommal kerül megrendezésre az Ableton Live
Meeting, mely immáron a producerek és DJ-k társaságát is hivatott
egybegyúrni. Ezért is lett a találkozó neve Producer/DJ találkozó...

Az előadók egytől egyig producerek és DJ-k is, így az előadások garantáltan a zenekészítés csínját-bínját fogják prezentálni. Lesz remix-készítési tipp és trükk, mashup-készítési hogyanmiként, élő hangszer Live-ban való felhasználása, zeneírási elmélet és gyakorlat több szemszögből, groove-készítési gyakorlatok, rádiómix-hegesztés. Akik pedig előadnak: Diesel Form / Orange Project, Nieghel,  Gabriel-A-Dawn, Snake Sedrick, Add2Basket, Andro. A bemutatók   mindegyike rögzítésre kerül és a későbbiekben megtalálható lesz az ableton.hu weboldalon is. Szokásos módon kiállítók is jelen lesznek, melyek a következő márkákat vonultatják fel: M-Audio, Korg, Allen&Heath, Roland, Apogee, Behringer, E-Mu, Pioneer, Tascam... (Mindent a szemnek, fülnek és kéznek!)

A helyszín: Morrison's 2 Klub, V. kerület, Honvéd utca 40.
Időpont: 2007. október 13., szombat. Kapunyitás déli 12 óra! Első  
előadás kezdete 13 óra!

Plussz info itt

A rendezvény INGYENES, ezért érkezz időben, legyen helyed még leülni...


Régebbi partyk ebből klubból

  • [2009-04-23] Midnight Campus
    @ Morrison's 2

    A Midnight Campus sorozat márciusi nyitóbulija fergetegesre sikerült. A megjelentek számán, illetve a kizárólag pozitív visszajelzések alapján a szervezők úgy gondolták, érdemes még ebben a tanévben megszervezni a következőt.

Ajánlott videók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó