Pulzar

Belépő
Lányoknak300 Ft
Fiúknak600 Ft

Partyajánló

Midnight Campus @ Morrison's 2

Fellépők
Továbbá még: Szigi, Josua, Salvor
Dátum 2009. április 23.
Helyszín Morrison's 2, Budapest
Stílus House, Rnb
Midnight CampusA Midnight Campus sorozat márciusi nyitóbulija fergetegesre sikerült. A megjelentek számán, illetve a kizárólag pozitív visszajelzések alapján a szervezők úgy gondolták, érdemes még ebben a tanévben megszervezni a következőt.Morrison's 2

Midnight Campus @ Morrison's 2

A Midnight Campus sorozat márciusi nyitóbulija fergetegesre sikerült. A megjelentek számán, illetve a kizárólag pozitív visszajelzések alapján a szervezők úgy gondolták, érdemes még ebben a tanévben megszervezni a következőt.

 A vizsgaidőszak előtti folytatásban ismét összemosódnak a határok, és a megújult helyszín még több közösen kikapcsolódni vágyó egyetemistának ad lehetőséget egy közös estére.

A buli rezidensei változatlanok, a Goodnight Team dj-i közül kerül ki mind a könnyedebb pop, r’n’b, és hiphop zenéket játszó nagyterem, mind az alternatívabb electro stílusokat pörgető hátsó terem gárdája. Az electro-teremben ismét lesz Abu vs. Salvor, alias SOTE Electric b2b szett, de ha valaki ezúttal is megéhezne a mikrofonra, a karaoke-teremben minden vágyát kielégítheti. A felsőbb szinteken biliárd, csocsó, és csendes környezet vár bárkit, hogy kifújhassa magát.

Tekintettel az egyetemisták pénztárcájára így hónap vége fele, a szervezők ezúttal a fergeteges italakciók (Sör: 200 Ft, Balies: 250 Ft, Tequila: 300 Ft) mellett a jegyárakat is diák-barátra szabták, így a diákigazolvány felmutatásával a belépés lányoknak 300, fiúknak csak 600 Ft.

Gyere el Te is erre az utolsó tanévzáró bulira, hogy ideális környezetben a többi egyetemistával és főiskolással együtt búcsúztathasd ezt a félévet!

 

Nagyterem:

Szigi

 

Kisterem:

Josua & Abu vs. Salvor (SOTE Electric)

 

Karaoke terem

Retro Terem

 

 

Italakciók:

Sör: 200 Ft

Baliey’s: 250 Ft

Tequila: 300 Ft

 

Beugrók:

Diákkal lányoknak: 300 Ft

Diákkal fiúknak: 600 Ft

 

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2007-10-13] Producer/DJ találkozó
    @ Morrison's 2

    Fél év után 6-ik alkalommal kerül megrendezésre az Ableton Live Meeting, mely immáron a producerek és DJ-k társaságát is hivatott egybegyúrni. Ezért is lett a találkozó neve Producer/DJ találkozó...

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó