Pulzar

Partyajánló

Club-D-Night nyitóparti @ Club D Night, Dabas

Fellépők
Dátum 2007. október 6.
Helyszín Club D Night, Dabas, 5-ös főút, 45-ös kilométerkő
Stílus House, Progressive House, Techno, ,
House
Club-D-Night nyitópartiOktóber 6-án ünnepelhetünk, hiszen megnyitja kapuit Dabas legújabb klubja, a Club D Night! Kecskemét és Budapest között félúton, az Alföld és a gödöllői dombvidék találkozásánál minden szombaton feldübörögnek a legnagyobb progressive house slágerek, hogy csillapítsák a városban és ötvenezres vonzáskörzetében élő proghouse hívők étvágyát.Club D Night, Dabas, 5-ös főút, 45-ös kilométerkő

Club-D-Night nyitóparti @ Club D Night, Dabas

Október 6-án ünnepelhetünk, hiszen megnyitja kapuit Dabas legújabb klubja, a Club D Night! Kecskemét és Budapest között félúton, az Alföld és a gödöllői dombvidék találkozásánál minden szombaton feldübörögnek a legnagyobb progressive house slágerek, hogy csillapítsák a városban és ötvenezres vonzáskörzetében élő proghouse hívők étvágyát.

Mindemellett a koromfekete funky/rnb korongok és a retro-dallamok kedvelői sem maradnak heti betevő nélkül, őket péntekenként várja a D Night, és a péntek éjszaka lesz a Dabason vendégeskedő kiadók, klubestek éjszakája is.

A D Night minőségben, hangban, fénytechnikában is bátran veszi fel a versenyt a környék, sőt, a főváros klubjaival. A rezidens DJ-k mellett hónapról hónapra hazai és külföldi sztárvendégek diktálják a ritmust az ország legújabb, 600 férőhelyes klubjában.

Nyitóbuli: október 6.

Október 6-án tehát egy mindent elsöprő nyitóbulival várunk benneteket a Club D-Nightban! A lemezjátszók mögött a két rezdiens, AndrewJM és Gureega állnak majd, a hangulat megalapozásában pedig a Bacardi lesz segítségünkre. A D-Night további meglepetésekkel is szolgál majd, amelyeket egyelőre hétpecsétes titokként őrzünk…

A rezidensek: AndrewJM, Gureega

AndrewJM, vagyis Jámbor András 13 éves kora óta űzi az ipart diszkósként, a kezdeti bulikon funky slágerekkel keltette életre az akkoriban legenda-számba menő Fortuna hangulatát iskolai- és házibulikon. 1997 óta szervez saját partikat, amelyeken ettől az évtől kezdve egyre nagyobb szerepet kap az elektronikus tánczene. AndrewJM ma az ország több klubjának rendszeres vendégfellépője, nem mellesleg a Gong rádió szombat esti műsorának zenei felelőse. Szettjeiben jó ízléssel ötvözi az electro, a progressive és a house dallamokat, mindvégig törekedve az egyediségre.

Gureega, azaz Kerekes László szintén gyermekkorában esett szerelembe a diszkózással, ezt annak idején a család otthoni lemezjátszója is megkeserülte… Készített iskolarádiót, szervezett sulibulikat, majd Budapesten letette a DJ szakvizsgát és bejutott a Heineken Thirst Tehetségkutató verseny élmezőnyébe, ahol közönségdíjat kapott. Több on-line rádió rendszeres lemezlovasa, stílusa a funkhouse-tól a progressive-en át egészen a trance-ig terjed.

Info:

www.clubdnight.eu
www.andrewjm.eu
http:/​/​andrewjm.blog.hu
www.djgureega.hu

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó