Pulzar

Partyajánló

Secret Fusion Open Air 2007 @ Fertő-tó

Fellépők
Dátum 2007. augusztus 18.
Helyszín Fertő-tó
Stílus House, Breakbeat, Drum and Bass, House,
Minimal
Secret Fusion Open Air 2007Három hónap szünet után ismét jelentkezik a Secret Fusion Producion és kijelenthetjük, hogy a nyár egyik legnívósabb rendezvényének ígérkezik a Secret Fusion Open Air 2007, mely a mesés környezetben fekvő Fertő tó partján kerül megrendezésre Augusztus 18 -án.Fertő-tó

Secret Fusion Open Air 2007 @ Fertő-tó

Három hónap szünet után ismét jelentkezik a Secret Fusion Producion és kijelenthetjük, hogy a nyár egyik legnívósabb rendezvényének ígérkezik a Secret Fusion Open Air 2007, mely a mesés környezetben fekvő Fertő tó partján kerül megrendezésre Augusztus 18 -án.

Az egyedülálló szabadtéri Secret Fusion -hoz ezúttal egyedülálló Dj felhozatal is párosul. Az est folyamán egy igazán különleges Dj teszi tiszteletét először Magyarországon Bill Patrick személyében, aki első európai turnéja keretében olyan helyszíneken lép fel, mint a frankfurti Cocoon Club, a genovai Piping Club, a londoni Fabric és a romániai Mamaia. Bill a new yorki Robots társulat tagja, mely olyan dj-k amerikai fellépéséért felelős, mint Sven Väth, Richie Hawtin, Michael Mayer vagy Luciano. Bill Patrick mellett a nyár folyamán a legnagyobb Fesztiválokat megjárt Secret Fusion Production két oszlopos tagja, Junkie & Hawky fogja biztosítani a party tökéletes körítését.

Az exkluzív környezet, az extra fény és hangtechnika és a fellépő dj-k mind garancia arra, hogy ez lesz a térség legnagyobb és legemlékezetesebb elektronikus szabadtéri bulija!

Irány a Fertő tó, irány a szabadság és szórakozzunk” Barátok közt, Jóban rosszban” !!!

A megújult www.secretfusion.hu weboldalon folyamatosan friss infókat találhattok a rendezvényről és a Junkie & Hawky párosról ,az aktív fórumban pedig leírhatjátok véleményeteket, észrevételeiteket.

A rendezvény rossz idő esetén a Hangár Music Garden-ben lesz megtartva!!!

2007.08.18. Secret Fusion Open Air 2007 - Fertő tó

Dj-k:
Bill Patrick ( robots - nyc - usa ) www.myspace.com/​billpatrick
Junkie & Hawky ( secret fusion )

elövétel: 1500 HUF
belépő: 2000 HUF
elővételi hely: Miss üzletek / Sopron Plaza földszint, Várkerület 30./
start: 21:00
end: 06:00
info: 0620 93 67 719, info@secretfusion.hu

www.secretfusion.hu
www.myspace.com/​billpatrick
www.myspace.com/​sfjunkie

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó