Pulzar

Partyajánló

SUPERPOP GAY PRIDE AFTER @ Moulin Rouge, Budapest

Dátum 2007-07-07
Helyszín Moulin Rouge, Budapest
Stílus ismeretlen
SUPERPOP GAY PRIDE AFTERLazítás, barátok, jó pasik azaz SUPERPOP, a Pride után is a Moulin Rougeban. Budapest extravagáns melegeknek és barátaiknak szóló exkluzív partyja a belváros szívében, kellemes house zenével, különleges táncosokkal és a város legjobb pasijaival. Moulin Rouge, Budapest,

SUPERPOP GAY PRIDE AFTER @ Moulin Rouge, Budapest

Lazítás, barátok, jó pasik azaz SUPERPOP, a Pride után is a Moulin Rougeban. Budapest extravagáns melegeknek és barátaiknak szóló exkluzív partyja a belváros szívében, kellemes house zenével, különleges táncosokkal és a város legjobb pasijaival.

.  A meleg büszkeség napján senkinek sem illik otthon maradni, kiváltképp, ha egy olyan helyszínen partyzhat reggelig mely egyet jelent a luxussal,a bujasággal,  és a féktelen vágyakkal. A SUPERPOP egyedi zenei hangzását ezúttal Blackman és Manic_N fogja prezentálni, illetve az est folyamán fellép még  Völgyesi Gabi a Unique éneksnője, aki egy meglepetésssel is készül, eme jeles eseményre. A hangulat további fokozása várható, a 2006-os év első számú break csapatától, a Variation táncosaitól. A fiúk, illetve az általuk az este folyamán többször is bemutatásra kerülő hihetetlen akrobatikus elemeket tartalmazó show, garantáltan leesett állakat és örületes partyt fog eredményezni.
Szombaton tehát irány a Moulin Rouge, hiszen: SUPERPOP

SUPERPOP
GAY PRIDE AFTER
Völgyesi Gabi / Unique
Manic_N
Blackman
Moulin Rouge, 1065 Bp. Nagymező utca 17.
Légkondicionált klub.
kapunyitás: 22:00
belépő: 23 óráig 1500 Ft, 23 órától 2000 Ft
infoline: 70 260 8006
web: super-pop.hu vagy http:/​/​superpop/​ilovedeep.hu

SUPERPOP BE DIFFERENT 

 

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó