Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 490 Ft

Partyajánló

Budai & Tommyboy @ Club Prince Mende

Fellépők
Dátum 2007-05-12
Stílus House, Progressive House
Budai & Tommyboy @ Club Prince MendeA house hazai térhódítása során igen fontos szerep jutott a Budai - Tommyboy kettősnek. Először mindketten, mint DJ-k vettek részt a szcéna kialakításában (legendás rezidenciákon zenéltek, pl.: Dark Side, Speed, Flört, Boat Party-k stb.). Később Budai magazint alapított (FREEE), Tommyboy pedig lemezboltot nyitott (Underground Records).

Budai & Tommyboy @ Club Prince Mende

A house hazai térhódítása során igen fontos szerep jutott a Budai - Tommyboy
kettősnek. Először mindketten, mint DJ-k vettek részt a szcéna
kialakításában (legendás rezidenciákon zenéltek, pl.: Dark Side, Speed,
Flört, Boat Party-k stb.). Később Budai magazint alapított (FREEE), Tommyboy
pedig lemezboltot nyitott (Underground Records).

Rengeteg mix CD-t kiadtak
és rádió műsorok is kapcsolódnak a nevükhöz (felsorolásba kezdeni teljesen
felesleges). Elmondhatjuk, hogy nincs is olyan klubber ma Magyarországon,
aki ne hallotta volna még ezt a két nevet.

A mai napig aktívan zenélnek, sőt nem csak mint lemezlovasok, hanem mint producerek is mutatják a kedvenc hangzásaikat. Tommyboy főként a nemzetközi house szcéna vezetőivel ápol jó kapcsolatot (Sultan, Yoshitoshi Records, Matthew Dekay), ami megmutatkozik produceri és promóteri munkája során, de lemezlovasként fellépett már Danny Tenaglia méltán híres estjén, a "Be Yourself"-en is. Legutóbbi mix CD-je, a Justmusic003 óriási sikernek örvend. Budai "elvileg" techno lemezlovas, ennek ellenére az I Love Deep partysorozat állandó fellépője és az I Love Deep Records tulajdonosa. Szerzőtársával - Vic - el - már több maradandó darabot alkottak techno és house stílusban is. Másik kiadója, az Egoist Records egy nemzetközileg elismert label, a techno és tech-house kategóriában. Ebből is látszik, hogy
univerzális DJ, ugyanúgy megállja a helyét egy Hyperspace party-n, mint egy back-to-back szettben Terry Lee Brown Jr.-al.
A két "őskövület" mellett a club két rezidense is játszik, név szerint: Randall és Nigel Snorter. Randall a pályafutását Tommyboy mellett kezdte, stílusuk is hasonló, sőt a buli első harmadában számíthatunk tőlük egy néhány számos back-to-back szettre is. A club terasza is érdekes programot kínál. A környék két elismert producerének lesz a közös születésnapi party-ja. A tavalyi "birthday bash"-hoz hasonlóan idén is itt ünnepi Belocca és Workidz is a szülinapját. Belocca-t ugye már ismerhetjük a Muzzaik Productions-ból, viszont a legjobb barátjáról, Workidz-ről kevesebbet hallunk. Ezt nevezhetjük magyar sajátosságnak is, mert külföldön a fiatalember óriási népszerűségnek örvend, úgy a közönség, mint a szakma köreiben. Roger Sanchez-től Nic Fanciulli-n át Tiesto-ig mindenki pörget Workidz felvételeket és elismerően nyilatkoznak
róla (egy-egy szerzeménnyel rá is került Tiesto és James Zabiela legújabb mixeire). Mellettük a stílusukhoz passzoló ILLek játszik még. A delírium közeli állapotról a Bacardi gondoskodik, italpromoció formájában.

Belépő: 1490.-
www.clubprince.hu

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó