Pulzar

Partyajánló

HANGARDEN Party 1.0 @ Ménfőcsanak Koroncói úti ipartelep - Győr

Dátum 2007. április 21.
Helyszín Ménfőcsanak Koroncói úti ipartelep - Győr
Stílus House
HANGARDEN Party 1.0Fellépők: CHRISS, MOONLINE, DANDY, YVEL & TRISTANMénfőcsanak Koroncói úti ipartelep - Győr

HANGARDEN Party 1.0 @ Ménfőcsanak Koroncói úti ipartelep - Győr

Fellépők: CHRISS, MOONLINE, DANDY, YVEL & TRISTAN

2007.04.21. Szombat

Yoshee & Roy with SikztahDotCom presents:
HANGARDEN Party 1.0

HELYSZÍNVÁLTOZÁS!!!!
Új Helyszín:
Győr - Széchenyi István Egyetem(ebédlő)

Megközelíthetőség:
Budapest felől Győr - Ménfőcsanakot az M1-es autópályán megközelítve lehet elérni.
Győr felől, Pápa irányában a 83-as főúton haladva, Tesco, (M1 alatt) Metro, Bricostore mellett elhaladva egészen a harmadik csomópontig egyenesen, majd jobbra (Koroncói úti elágazás) majd kb.200 méter előre aztán balra.
Ha Pápa felől érkezel haladj a 83-as főúton egészen a Koroncói úti elágazásig, majd fordulj balra, haladj kb.200 métert előre, majd ismét balra.

Térkép:
http:/​/​www.mediterrangyor.cjb.hu/​Kepek/​terkep/​menfocsanakterkep.gif
http:/​/​www.utcakereso.hu

A helyszínre ingyenes buszjárat indul a győri városházától(közép megálló):

2006.04.21:
22:00h
23:00h
24:00h

2006.04.22/Visszafelé:
4:00h
5:00h
6:00h

Elővételben: 2000Huf
Helyszínen: 2500Huf

Jegyek elővételben kaphatók:
- MusicDome (Győr - Belváros)
- Tichy Sörház (Győr – Ménfőcsanak Veres Péter út 9.)
- Belagio Cafe (Győr - Belváros)
- Energie (Győr-Árkád)

Kezdés:
22:00h
Befejezés:
6:00h

Info:
+36-20431-45-49
+36-70264-18-52
+36-30502-94-23

e-mail:hangarden@vipmail.hu
web: www.mecca.hu

Belépés csak 18 éven felülieknek!
A rendezőség a beengedtetés jogát fenntartja.

Fellépők:

CHRISS (foundation records) http:/​/​www.chriss.hu
MOONLINE (the debut / foundation records) http:/​/​www.djmoonline.com
DANDY (truesounds) http:/​/​www.truesounds.hu
YVEL & TRISTAN (foundation records)

Dj. Chriss - azaz Horváth Krisztián - 1977. október 26-án született Budapesten. A zenélés gondolata már korán megfogalmazódott benne, így céltudatosan, kemény munkával építette karrierjét. Szemtelenül fiatalon, már 1994-ben a lemezjátszók mögött állt, ettől a pillanattól kezdve a hazai legrangosabb klubok rendszeres vendége. 1997-től a BPM ( Booking Promotion Management ) és a Global Underground Management hivatalos hazai állomása a Korona klub lett, ami egyet jelentett Sasha, John Digweed, Dave Seaman és hasonló nagyságok fellépéseivel. Krisztián itt rezidensi szerepkört töltött be, így kivétel nélkül az összes rendezvényen ő warm up-olt. Nick Warren Global Underground from Hungary mix albuma is ezen a helyszínen lett rögzítve. Ez a klubot nemzetközileg is ismertté tette. 2001-ben a BPM és a GU a budapesti Home-ba tette át rezidenciáját, ahol Krisztián szintén a legnagyobbakkal játszott. Hamarosan már határainkon túlról is kapott felkéréseket. Játszott a berlini Love Parade-on, prágai Creamfields, Summer of Love illetve Hradhouse fesztiválon, valamint szinte az összes környező országban. Július 26-án meghívást kapott London egyik szuperklubjába, a The Cross-ba, a Renaissance nevével fémjelzett estére. Itt Anglia egyik szaklapja a Mixmag készített interjút a fiatal tehetséggel. Mindezt követően a holland www.xpander.nl weboldalon kiemelkedő teljesítménnyel jellemezték. Tokióban először Anthony Pappa Global Underground lemezbemutató party-jára kapott meghívást, azóta rendszeres vendég itt, illetve Osakában. 2003-ban megjelenik első mix cd-je Directions címmel, és barátjáva,l Richi-vel megalakítják a The Quasar zenekart. 2005-ben meghívást kap Szlovákia legnagyobb party-jára, Tiesto pozsonyi turnéállomására. Ugyanebben az évben elindítja internetes rádióműsorát a www.justmusic.fm-en Monitor néven. Az idei évet thaiföldi fellépéssorozattal kezdte, többek között a világszerte híres Koh Phangha-i Full Moon Partyra is meghívást kapott, ahol 15 ezer embernek zenélt. Chriss egyedi zenei vonalat képvisel, szettjei senkiéhez sem hasonlíthatóak. Stílusát a house, epic-house, helyenként a tribal jellemzi, de nem áll tőle messze a keményebb hangvitelű techesebb vonal sem. Játsszon akár warm-upként, akár főidőben, játékát a minőség és a különlegesség jellemzi, mellyel mindig leírhatatlan atmoszférát teremt bulijaiban. Egyéb információk a hamarosan induló vadonatúj honlapján, a www.chriss.hu - n lesznek megtalálhatók.

Dj Moonline manapság az egyik legfoglalkoztatottabb dj Magyarországon. Annak ellenére, hogy még alig töltötte be 25. életévét, a hazai szcéna egyöntetűen őt tartja a legtehetségesebb újgenerációs lemezlovasnak.
Moonline '96-ban vette első lemezeit és nem sokkal később beszerezte első lemezjátszóit keverővel együtt. A barátnak, Chriss-nek köszönhetően már 98-ban feltűnik a pult mögött az akkor legnépszerűbb epic house rendezvényeken, és olyannyira bevált mint warm up Dj, hogy ezek után Chriss-szel járja az országot és ezáltal elismertséget szerez az ország minden pontján.
Az ország vezető elektronikus zenével foglalkozó műsoraiban gyakori vendégként szerepel, többek között:Viva (Elektro,Interaktív), Fix.Tv (Lights Out), Justmusic.fm (Sunday Session), Radio-Deejay, Pulzar, Radio1-freeetime, Radio Jam, Radiogroove. Ennek az évnek a végén egy azóta is tartó és virágzó legenda született meg: a DEBUT, melynek resident dj- je és egyik vezéralakja már egészen kezdetektől.Az elmúlt 3 évben a Debut túlnőtte határait, és mondhatni mindent elért, amit csak el lehet érni országos szinten. Több mint 150 parti megszervezése, rezidenciák az ország legjobb klubjaiban (Flört, Newnight, Citadella, Pacha, Dokk…)
Ő volt az első magyar dj, akinek híre és zenéje eljutott Japánba, a világhírű DJ19 invitálta meg legújabb mixalbumának bemutatóestéjére Tokyo-ba.
2002 végén megnyitotta kapuit a budapesti Pacha BAR, ahol mint dj és mint promoter is dolgozott. A klub rezidenseivel, a méltán világhírű house producer-dj gárdával, a MONKZ-zal hamar kialakult egy jó baráti és munkakapcsolat, amely azóta is tart.
Sikeres együttműködésüknek és persze zenei tudásuknak köszönhetően 2003 nyarán közösen léptek fel a közvélemény által a világ legjobb klubjaként emlegetett ibizai Pacha-ban.
Az elmúlt 3 évben Moonline rendszeres fellépője a leghíresebb klubesteknek (Renaissance, Bedrock, Subliminal, Imprint, Global Underground stb…)
2005 végén Moonline Chriss-szel karöltve egy teljesen új projektre készül amihez egy dupla CD is készül, mely tükrözni hivatott az élő fellépések, és a Moonline&Chriss duó modern tánczenei elképzelését a következő esztendőkre.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Dandy

Mint a többi kolléga, Dandy zenei világa is hosszú folyamaton ment és megy keresztül, változik a mai napig. A kezdetekkor house, funk house, lemezeket pörgetett, késobb a tech house és techno kalandok után a progresszív irányzatok felé orientálódott. Napjainkban a house-on belül minden stílus elemeit szívesen játsza, legyen az akár deep, electro, vokál vagy épp progressziv zene. Már fiatalon elismerték, mint "újgenerációs dj-t" tartották számon akikell akkoriban (Chriss, Budai, Kühl, Tommyboy, és Slam Jr.) játszott együtt estéről estére.
Dandy az elmúlt 10 évben a zenei és szórakoztatóipar szinte minden állomásán kipróbálta magát, kisebb nagyobb sikerekkel. Több évig dolgozott a Veszprémi Rádió JAM-nél, ahol zenei szerkesztőként a rádió arculatáért felelt.
Ezt követően a Rádió 1 - Morning Show műsorvezetője volt szintén Veszprémben. Több saját zenei műsorral is jelentkezett, számos más rádióban is. A rendezvényszervezés, újságírás, rendezvények műsorvezetése sem áll távol tőle, hiszen minden helyzetben tökéletesen fel és megtalálja önmagát.
Több mint 3 évig tagja és rezidens lemezlovasa volt a THE DEBUT rendezvényeknek amellyel a legszínvonalasabb klubesteket vitték el szinte az ország összes klubjába.
Ezzel párhuzamosan házigazdája az I Love Deep sorozatnak mely partyk alkalmával egy egészen más Dandy-t hallhatott a közönség. A rengeteg áldozatos és kitartó munka bizonyítja azt, hogy mára Dandy hazánk legjobb klubjaiban szívesen látott vendég és neve a partyvilág szórakozó és szórakoztató csapata számára egyaránt ismert és elismert. Szereti és igényli a kihívásokat, megmérettetéseket.
A Truesonuds megalapítása óta, pedig újabb célok és tervek várnak rá. Csapatával is egyre több meghívást kap az ország különböző klubjaiba, ahol Dandy, Invoice, Mattan és Madox igazi mosolygós, seggrázós bulikkal várják a partyzókat.
2004-ben, Dandy a produceri munkába is belekóstolt. Első munkája a Quasar - October QDandy Version, amit Chriss-el és Richie-vel (Quasar) közösen alkottak, amely a FundationRecords 001.-es kiadványa.
Ez év tavaszától minden szerdán este a www.Justmusic.FM internetes rádiónál Chriss-el saját műsoruk hallható, MONITOR címmel, ezenkívül a több éves rádiós műsorvezetői sikerének köszönhetően 2005 nyarától a Justmusic.fm rádió műsorvezetője, szerkesztője és állandó munkatársa is.
Jelenleg a magyar dj-k között az egyik legkeresettebb és legfoglalkoztatottabb lemezlovasaként ismerjük.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Yvel&Tristan

A budapesti duó külön-külön már jó 3-4 éve foglalkozik zenekészítéssel, de az igazi elismertséget már ketten együtt érték el a tavalyi éveben. Mint az lenni szokott előszőr a szakma fedzte fel magának a tehetséges srácokat, hiszen rövid idő alatt a magyar DJ-k kedvencei közé kerültek köszönhetően a futószalagon készült rengeteg melódiával és érzelemmel töltött szerzeményeiknek. Eleinte remixeikkel majd egyre inkább saját felvételeikkel varázsolták el a műértő közönséget. Egyik legnagyobb támogatójuk DJ Chriss (Quasar)volt ezidőtájt akinek nagyon tetszettek a srácok munkái és felkérte őket, hogy alakuló projectjének debütáló zenéjére készítsenek remixet. A Quasar - Together remix nagyszerűségét jelzi, hogy eljutott egészen John Digweed legendás rádióműsorába a KissFM-re is. Ettől a perctől kezdve már nemzetközi fórumokon is felbukkant az Yvel & Tristan név ahol mindenki elismeréssel szólt a remixről.Partycom.hu felkérésére elkészítették első, mindenki számára hozzáférhető mixüket, a Synthetic Talent 3-at.Első single megjelenésük az Eclectika records-on volt és ez a Gaelic című zenéjük. Quasarral való szoros együttműködés gyümölcse a Chriss mixalbumára írt két zene, a Pillow és a Lifted.A Pillow ezen kívűl megjelenik az új Global Underground mix cd-n amit Nick Warren állít össze.Ezen a nyáron pontosabban június 18.a Foundation records gondozásában megjelenik a Quasar - October remixük. John Digweed nagyon megszerette a fiúkat, ugyanis pontosan egy évre rá a kiss fm -es műsorában újra pörgött egy Yvel & Tristan zene ami ismét egy Quasar remix az october volt.

Archív partyajánlók

  • [2019-11-02] Liquid Sounds & Prime FM presents Shanghai Groove
     

    Ahogy felejthetetlen nyárvégi bemutatkozó eseményünk után ígértük, érkezik a Liquid Sound progressive nights folytatása, ezúttal a PRIME FM csapatával karöltve. Hosszas keresgélés után a belváros szívében, a Gozsdu Udvar egyik legszínvonalasabb és legkülönlegesebb vendéglátóhelyében, a Spíler Shanghaiban (Secret Bar) találtuk meg a tökéletes helyszínt, mely reményeink szerint varázslatos sorozatunk későbbi eseményeinek otthonául szolgál majd.
  • [2008-11-21] Indul a TOGETHER!
    @ Sensation

    2008. november 21-én startol Magyarország legújabb estje, a Foundation Records és a C-Audio Records prezentálásában, Together címmel!
  • [2006-10-13] Wavebreaker Night
    @ Blade Club, Budapest

    „Tisztelt partizók, klubberek, felfedező kedvű mást keresők, újdonságvadászok, zenemániások, vájt fülűek, fiatalok és kevésbé fiatalok, szóval hölgyeim és uraim”...

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó