Pulzar

Partyajánló

Kollektiva Nights - Trafó Club, The Lovely Jonjo (UK), Kissy Sell Out (UK) @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Dátum 2007. március 14.
Helyszín Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.
Stílus ismeretlen
Kollektiva Nights - Trafó Club, The Lovely Jonjo (UK), Kissy Sell Out (UK)„Aki a Nagy Britmánia után egy kisebb, de annál hathatósabb britmán-dózisra vágyik, vagy csak egy igazán cool partira, az ne habozzon: irány a Kollektiva.hu bulija a Trafóban!” Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.

Kollektiva Nights - Trafó Club, The Lovely Jonjo (UK), Kissy Sell Out (UK) @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

„Aki a Nagy Britmánia után egy kisebb, de annál hathatósabb britmán-dózisra vágyik, vagy csak egy igazán cool partira, az ne habozzon: irány a Kollektiva.hu bulija a Trafóban!”

Az egyik főszereplő a 2006-os év felfedezettje, a londoni Kissy Sell Out lesz, aki bombaként robbant be a köztudatba “Her” című kislemezével, amit aztán sorra követtek jobbnál jobb remixei. Legutóbb az All Saints felkérésére készített remixet, természetesen a tőle megszokott erősen elektronikus átdolgozásban. Jelenleg a legnagyobb electro dj-k is előszeretettel játszák a zenéit, és feltörekvő bandáktól a befutott nevekig, sokan állnak sorban az ajtaja előtt egy-egy remixelendő kislemezzel a hónuk alatt..
Az est másik fénypontja The Lovely Jonjo egyenesen a londoni Durrr-tól, azaz a néhány hónapja névváltáson átesett, Trash Club-tól jön egy szett erejéig. Aki ismeri – márpedig mindenki ismeri - Erol Alkan-t, annak ismernie kell Jonjot is, hiszen ugyanarról a csapatról beszélünk. Mondjuk ki, Jonjo a világ talán leghíresebb klubjának rezidens dj-je, akit nem mellékesen a londoni divat szakmában is örömmel foglalkoztatnak, mint zenefelelős.
Hogy a buli teljes legyen, bemelegítésről a Gumipop indie-electronika dj-je, a bájos Hysterika fog gondoskodni, aki sok más fellépés mellett már a Client felvezetőjeként is bizonyította létjogosultságát a szakmában, majd őt követi Popbitch, akit a “Kill the DJ” sorozat elkövetőjeként és rezidenseként ismerhetünk. Jonjo és Kissy Sell Out indie-electro-mashup őrületét követi majd a Kollektiva két rezidens dj-je Tmx és Fullstereo, akik bizonyítottan jó hangulatfelelősként most is mindent meg fognak tenni azért, hogy mégtovább maradjatok a tánctéren.
Március 14-én szerdán minden valamire való indie, elektronika és electro rajongónak kötelező a megjelenés Trafóban, a csütörtök nem lehet kifogás, mivel munkaszüneti nap lesz!
A kollektiva.hu oldalán bővebb leírást is találtok a buliról és a fellépőkről, érdemes nézegetni, ez nagyon komoly bulinak ígérkezik! Érkezzetek minél korábban, a pontos line-up a flyeren!!

Kissy Sell Out

Kissy Sell Out a myspace generációból emelkedett ki, megtagadva a zene törvényeit, remixeivel szédítő magasságokba emelve a legkülönfélébb előadókat, a Klaxons acid indie-diszkójától Justice ultramodern elektróján keresztül egészen a jó öreg rock'n'roll-ig.
Miután grafikusként befejezte a londoni Central Saint Martin főiskolát, Kissy Sell Out már ismert név volt a londoni underground zenei életben, köszönhetően 'Her' című kislemezének, ami saját kiadású 'San City High' bakelitjén és neten volt beszerezhető. A legjobb brit lemezboltok hamar felfedezték, csakúgy, mint a kifinomultabb ízléssel rendelkező producerek és DJk. Amikor a londoni Rough Trade lemezbolt a 'Her'-t választotta a hét kislemezének, napok alatt minden példány elkelt. Kissy zenéjére hatással van a Sonic Youth-tól kezdve Scritti Politti, a Mickey Finn féle késő 90-es évek beli drum'n'bass-en át a DFA, Headman és a korai Daft Punk is.
A Nirvana rajongóból lett dj-t már korán érdekelni kezdte a zenekészítés. "A remixelés mindig is elbűvölt. 11 éves korom óta játszom elektromos gitáron, de már akkor is az improvizálásra koncentráltam, mintsem a kották olvasására és magolására". Korai kísérletei közül a Joy Division 'Love Will Tear Us Apart' klasszikusának egy 10 perces remixe a legjelentősebb.
Egy populáris electro-pop bandában eltöltött rövid periódus után Kissy a szóló karrier és a zenei kísérletek mellett döntött. "Amikor Kissy Sell Out néven elkészítettem életem első olyan zenéjét amelyre büszke voltam, rájöttem, hogy korábbi zenéimmel szó szerint eladtam magam, mivel egy széles közönségnek próbáltam megfelelni, közben pedig feszített a kényszer, hogy valami sokkal "mocskosabbat" csináljak. Így született meg Kissy Sell Out."
Hasonló zenei beállítottságú művészek a világ minden tájáról feliratkoztak a 'San City High'-ra, amelyet Kissy egyedül menedzselt hálószobájából. Az első jelentkezők közt volt a minimal producer Katsuya Urushizaki, az argentin electro-house csapat a Pornophonics, és a The State of Floral Beings svéd electro-rokkerek. A közelmúltban az essexi indie bandával, a Neat People-lel is együttműködött Kissy egy remix erejéig, amely rákerült DJ Touché októberi Mixmag lemezére, többek között All Saints és Gwen Stefani remixekkel együtt. Olyan DJk és zenészek támogatásával, mint Headman, Mylo, Annie Mac, Tommie Sunshine, Simian Mobile Disco, Etienne De Crecy, Eddy Temple-Morris, Boyz Noise, Digitalism, Speaker Junk, Trophy Twins and Sinden, és olyanok társfellépőjeként, mint Justice, Felix Da Housecat vagy a Jurassic 5, a világnak nincs más választása, fel kell készülnie Kissy Sell Out-ra !

The Lovely Jonjo

The Lovely Jonjo, avagy London legfelkapottabb klubjának, a Trash Club-nak egyik meghatározó tagja, és rezidens dj-je. Részben neki köszönhető, hogy a Trash 2006 végén tíz sikeres évet hagyva a háta mögött Durrr néven tovább folytatódik ugyanott ahol eddig (a The End-ben), ugyanúgy hétfőnként.
Rendszeresen játszik még a London keleti részén található George & Dragon sörözőben, amit azért említünk meg, mert a helynek olyan törzsvendégei vannak mint a Scissor Sisters vagy Hedi Slimane (divattervező) a Dior Homme-tól. Mikor épp nem a pultban áll, akkor a Tank magazinnak állít össze cd-ket, és zenét készít London legjobb divattervező palántáinak mint pl Gareth Pugh-nak, Sophia Kokosalaki-nak vagy a még nagyon új Danielle Scutt-nak. Jonjo nemzetközileg is egyre elismertebb, sikereit az is bizonyítja, hogy játszott már Milánóban, Berlinben, Münchenben Bejing-ben, és 2006 végén Shanghai-ban is.

 

 

 

KOLLEKTIVA NIGHTS bemutatja:
KISSY SELL OUT (UK), THE LOVELY JONJO (UK)

Dj-k:

Kissy Sell Out (UK)
The Lovely Jonjo (UK)
Tmx vs. Fullstereo (Kollektiva)
Hysterika (Gumipop)
Popbitch

Mikor: 2007. 03. 14.
Hol: Trafó Bár Tangó (1094 Budapest, Liliom st. 41)
Kapu: 21:00 - 05:00
Belépő: 1700 HUF

 

LINKEK:

myspace.com/​kissysellout
kissysellout.podomatic.com
sprawledmagazine.podomatic.com
myspace.com/​thelovelyjonjo
myspace.com/​durrrclub
www.trashclub.co.uk
www.durrr.co.uk
www.kollektiva.hu
www.kollektiva.hu/​nights.html
myspace.com/​kollektiva
myspace.com/tmx


 

 

Dj-k:
Kissy Sell Out (UK)
The Lovely Jonjo (UK)
Tmx vs. Fullstereo (Kollektiva)
Hysterika (Gumipop)
Popbitch

Buli Infó:
Mikor: 2007. 03. 14.
Hol: Trafó Club (1094 Budapest, Liliom st. 41)
Kapu: 21:00 - 05:00
Belépő: 1700 HUF


Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó